Eveniment Favorite 

POLIȚIA SLOBOZIA INTERVINE: Un pensionar trântit la pământ și aproape dat cu capul de bordură

ACȚIUNE ÎN FORȚĂ. Doi angajați de la Poliția Slobozia au oripilat trecătorii în plin centrul municipiului reședință de județ. Cei doi s-au luptat „eroic” cu doi pensionari. Unuia dintre ei au fost la un pas să-i spargă capul când l-au trântit lângă trotuar.

Scene halucinante cu indivizi îmbrăcați în haine de polițiști consumate în centrul municipiului Slobozia. Totul a plecat de la refuzul unui conducător auto de a prezenta documentele unui agent de poliție de la Poliția Slobozia.

Omul legii” l-a poftit să iasă afară din autoturism și într-un exces de furie a încercat să-l imobilizeze pe capota autospecialei Poliției Slobozia.

Mișcarea n-a reușit din cauza masivității bărbatului de la volan dar și a lipsei de tehnică a polițistului, vizibil nepregătit pentru astfel de intervenții.

Pensionar făcut una cu asfaltul de omul de la Poliția Slobozia

Scena a fost surprinsă cu un telefon mobil de către unul dintre trecători. În imagini se vede cum organul de la Poliția Slobozia, vizibil că nu-l poate dovedi pe conducătorul auto luat în colimator, se năpustește asupra unui pensionar venit de pe trotuar și care-i cere socoteală.

Poliția Slobozia în acțiune: pensionar trântit cu capul la două degete de bordură.

Deși ar fi fost normal să-l legitimeze, polițistul îl doboară la pământ, îi pune genunchiul pe gât și este la doar câțiva centimetri să-i provoace pensionarului o rană gravă la cap.

După cum se vede din imagini, capul omului trece razant cu bordura și doar un noroc chior a făcut ca gestul deplasat la polițistului de la Poliția Slobozia să nu se lase cu urmări grave.

Iritat la culme de apostrofările venite de la trecătorii care i-au reproșat duritatea nejustificată a intervenției, angajatul Poliției Slobozia a răbufnit: „Filmează! Așa pățești dacă nu te supui!

La fața locului sosește apoi un echipaj de la Poliția Rutieră Slobozia care reușește să aplaneze conflictul, legitimându-l pe șofer și testându-l cu aparatul etilotest.

Pensionarul încătușat a fost urcat în mașina Poliției și dus la sediul Poliției Slobozia. Enache Gheorghe, șoferul bruscat și aruncat pe capota autospecialei, a anunțat că-i va acționa în instanță pe polițiști.

Șefii celor doi angajați ai Poliției Slobozia au promis că vor cerceta cazul și că vor dispune măsuri disciplinare în cazul celor doi polițiști dacă se va dovedi că aceștia au acționat în afara cadrului legal.

Related posts