Favorite Social 

Situație deblocată la examinări auto Slobozia: trei ofițeri aduși pentru proba de traseu

Sute de candidați la obținerea unui permis auto, programați pentru examen la Slobozia în luna august, vor avea posibilitatea să susțină mai devreme proba practică.

Instituția Prefectului Ialomița a reușit să aducă trei ofițeri de Poliție pentru a rezolva solicitările celor care vor să obțină permisul de conducere auto în Slobozia.

Am primit mai multe sesizări de la persoane aflate în imposibilitatea de a susține proba practică și, împreună cu doamna prefect Tonița Manea, am reușit să suplimentăm numărul polițiștilor care pot merge cu aspiranții la permisul auto la proba practică.”, a precizat pentru infoialomita.ro deputatul Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița.

Începând de marți, 21 iulie, fiecare dintre cei trei ofițeri aduși din București și Ilfov pentru a suplimenta personalul autorizat pentru susținerea probei practice a obținerii permisului auto în Slobozia va putea examina în următoarea perioadă câte 12 candidați pe zi.

Sunt peste 200 candidați programați la examen în luna august în Slobozia iar aceștia vor fi chemați să susțină proba la traseu mai devreme, în perioada rămasă din luna iulie. Vom continua apoi cu cei înscriși în lunile septembrie și octombrie pentru a-i aduce pe candidați la maxim o lună și jumătate de așteptare în tot județul.”, ne-a precizat Gheorghe Babagianu, șeful Cancelariei Instituției Prefectului Ialomița.

Candidații programați în luna august vor fi informați în zilele următoare că pot susține mai devreme examenul auto, proba practică. Pe măsură ce aceștia își vor fi susținut proba de traseu, candidații care sunt înscriși pentru luna septembrie vor fi informați cu privire la noile date de examen din luna august.

Abia după ce vom termina de examinat persoanele înscrise în acest moment în august, septembrie și octombrie vor debloca datele pentru a permite noi înscrieri. Cei cărora le expiră documentele de școlarizare din cauza amânărilor impuse de pandemie pot face solicitare scrisă către Instituția Prefectului Ialomița și vor avea prioritate la programările pentru traseu.”, a mai spus Gheorghe Babagianu.

Deocamdată cei trei ofițeri vor suplimenta numărul polițiștilor pentru examenele din municipiul Slobozia. Instituția Prefectului Ialomița încearcă să mai aducă oameni și pentru examinările la traseu pentru candidații din municipiile Urziceni și Fetești.

MATEMATICA TESTĂRILOR: Rata de îmbolnăvire cu Covid-19, pe jumătate față de perioada stării de urgență

Related posts