Administrație Sport 

Slobozia: Administrația Soare susține și finanțează sportul de masă

Slobozia are un puternic Club Sportiv Municipal prin care sute de copii și tineri au posibilitatea de a practica un sport.

Administrația Soare a pus mare accent pe încurajarea sportului de masă în Municipiul Slobozia.

Clubul Sportiv Municipal UNIREA Slobozia este instrumentul pus la dispoziție sutelor de copii și tineri ce vor să practice un sport.

Fie că este vorba de handbal, karate, tenis de câmp, kempo, atletism, lupte, scrimă sau înot, copiii dau rapid uitării tehnologia și participă cu ambiție la competițiile periodice organizate de CSM UNIREA Slobozia cu sprijinul financiar al Primăriei Slobozia.

Din 2021 și până acum am văzut o evoluție la fiecare Serbare de Crăciun, am văzut mai mulți copii în sală și mai mulți părinți în tribune. Și pentru asta vreau să mulțumesc în mod special părinților care fac eforturi pentru a-i aduce pe copii la sport. (DRAGOȘ SOARE, primar Slobozia)

Dragoș Soare: „Facem tot ce ne stă în putere ca acest fenomen sportiv să capete importanță deosebită”

Una dintre temele de campanie ale actualului primar PNL Dragoș Soare a fost susținerea sportului de masă, într-o perioadă în care administrația locală era focusată aproape în totalitate pe sportul de performanță.

La mai bine de trei ani de la preluarea mandatului de primar al Municipiului Slobozia, edilul se declară mulțumit de realizările sportive ale Clubului Sportiv Municipal, entitate susținută financiar de la bugetul local.

„Susținerea sportului de masă a fost una dintre promisiunile mele electorale având în vedere că doar astfel copiii pot crește frumos și sănătos și se pot bucura de satisfacția unor concursuri la care participă și câștigă premii și medalii.

Ne-am dorit și, în mare măsură, am realizat să-i determinăm pe părinți să-i aducă pe copii cu plăcere pentru a juca handbal, tenis de câmp, a practica atletism, înot și alte discipline sportive.”, spune primarul Soare.

Acesta se bucură la fiecare sfârşit de an, cu ocazia Serbării tradiţionale de Crăciun organizată de CSM UNIREA Slobozia să vadă că sala de sport a fost din ce în ce mai plină de copii și de tineri ce practică un sport prin secțiile clubului.

Obligația este ca noi, Primăria Slobozia, să amenajăm baza sportivă din cadrul Complexului Sportiv Municipal Slobozia și să punem la dispoziție logistica și să asigurăm resursa financiară acolo unde este necesar. (DRAGOȘ SOARE, primar Slobozia)

„Vreau să le mulțumesc tuturor antrenorilor și președinților secțiilor de sport din cadrul CSM UNIREA Slobozia dar și angajaților de la Club care trăiesc pentru sport.

Legat de sport, cel mai mare proiect de investiții va fi construirea unei săli polivalente pentru că actuala sală în care se desfășoară meciurile de handbal a devenit neîncăpătoare.

Din primăvara anului 2024 vor demara lucrările la sala polivalentă cu o capacitate de 2.270 locuri. Atunci vom putea avea competiții naționale și, cu siguranță, vom evolua.”, a mai spus Dragoș Soare.

Related posts