Cultură Eveniment Favorite 

Slobozia: Motociclistul Dragoș Soare, mândru că organizează Motorfest

Slobozia va găzdui timp de două zile Motorfest, eveniment dedicat, în primul rând, motocicliștilor. Printre aceștia se numără și primarul Dragoș Soare.

Slobozia oferă motocicliștilor din municipiul reședință de județ ocazia de a se întâlni și simți bine în cadrul unui eveniment ce va avea loc vineri, 16 septembrie, și sâmbătă, 17 septembrie, în locația din sediul Poligonului Poliției Locale.

Primăria Municipiului Slobozia și Asociația Sportivă Moto Club Ialomița sunt organizatorii primei ediții Motorfest Slobozia, după cum anunță afișul evenimentului.

Vlah Spirit Motorfest este primul eveniment de acest gen în care primăria este partener şi vă invit să vă alăturați distracției. Ni s-au alăturat în organizare deja colaboratorii noştri de bază, voluntarii de la Consiliul Local al Tinerilor şi Interact, cărora le mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce fac şi pentru cum au însuflețit oraşul., a scris primarul Dragoș Soare pe pagina sa de Facebook.

Mi-am dorit foarte mult să devenim partenerii Asociației Sportive Moto Club Ialomița pentru că admir de mult activitatea acestui club moto, spiritul lor liber şi implicarea în viața socială a comunității noastre. (DRAGOȘ SOARE, primar Slobozia)

Motorfest Slobozia, ediția 2022: Cât a plătit municipalitatea pentru organizarea evenimentului

Motorfest Slobozia începe vineri, la ora 16.00, și îi aduce pe scena de la Poligonul Poliției Locale pe Mircea Baniciu Band, Spitalul de Urgență, Marius Marin Band și Freeland Band.

Sâmbătă, de la ora 13.00, are loc parada Moto, la ora 13.45 încep înscrierile pentru concursuri iar de la ora 15.00 vor avea loc concursuri cu premii.

Ulterior, vor susține concerte Planul B, Partizan, Sarmalele Reci și DJ Mihai Bodescu.

Biletele la Motorfest Slobozia costă 20 lei/persoană și pot fi cumpărate de la Direcția pentru Educație, Cultură și Tineret, de la punctul de intrare la festival dar și de pe site-ul www.blt.ro.

Evenimentul dedicat în primul rând celor din comunitatea Moto, din care face parte și primarul Dragoș Soare, a scos din bugetul local suma de 70.472 lei doar pentru plata artiștilor.

Este vorba de suma din contractul încheiat între Direcția pentru Educație, Cultură și Tineret Slobozia, entitate din subordinea Primăriei, și ANDYSOV MEDIA SRL ce are ca obiect plata artiștilor care se vor produce pe scena de la Slobozia.

La această sumă se adaugă 34.823,37 lei, achitați de DADP Slobozia societății comerciale EURO ECOLOGIC SRL pentru închirierea unor toalete ecologice și a gardului de protecție pentru evenimentul Motorfest.

Related posts