Favorite Sport 

Unirea Slobozia a trecut la pas de Dunărea Călărași în Cupa României

Unirea Slobozia a avut un joc de antrenament și a bifat o calificare fără emoții în faza următoare în Cupa României.

Unirea Slobozia a învins fără emoții, scor 5 – 1, formația din Liga 3 Dunărea Călărași, chiar pe stadionul din orașul de la malul brațului Borcea.

Partida care dintotdeauna a fost un derby a fost de data aceasta doar o confruntare care a respectat întocmai diferența de valoare actuală dintre cele două loturi.

Unirea Slobozia, prima în Liga 2, a avut un joc de antrenament cu Dunărea Călărași, fostă primă divizionară căzută însă rapid în Liga 3, unde ocupă primul loc în seria a treia după primele trei etape.

Debutantul Levy a marcat două goluri pentru Unirea Slobozia

Antrenorul Costel Enache a ales o inedită formulă de start, cu o echipă în care și-au făcut loc fotbaliști cu mai puține minute în meciurile oficiale din Liga 2.

Alături de aceștia a fost titularizat și fotbalistul Ben Levy (foto), jucător din Israel în vârstă de 26 ani, venit liber de contract.

Chiar și așa, Unirea Slobozia a zburdat pe terenul de la Călărași și a punctat de cinci ori pentru o victorie la pas și o calificare fără probleme în turul următor în Cupa României.

0 – 1, minutul 14. Ben Levy insistă pe stânga la o minge ce părea scăpată afară și centrează paralel cu poarta până la Bolohan care pune latul și înscrie simplu.

0 – 2, minutul 38. Bolohan și Ciobanu conlucrează pe flancul drept, mingea este trimisă la Ben Levy care trage din prima de la 14 metri, poziție centrală, pe lângă portarul Șerban.

0 – 3, minutul 56. Rus, intrat după pauză, profită de pasul la offside făcut greșit de linia de fundași ai Dunării, rămâne singur cu portarul dar nu trage la poartă ci îi trimite lui Levy care indeplinește formalitatea din interiorul careului mic.

0 – 4, min. 68. Defensiva gazdelor respinge greșit, Bolohan recuperează la 25 metri și îi pasează în stânga lui Rud care trimite minge în poartă cu un șut plasat de la 16 metriț

0 – 5, minutul 75. La două minute după ce a intrat pe teren Afalna îi pasează în centrul careului mare lui Rus și atacantul nu-l iartă pe portar și face „dubla”.

1 – 5, minutul 81. Gazdele marchează golul de onoare după ce Kanda îi pasează în flancul stâng lui Miu, acesta pătrunde în diagonală și trage cu sete la colțul lung, din marginea careului mic. (DĂ CLICK AICI pentru galerie foto de la meci!)

DUNĂREA Călărași: Șerban – Țenea, Mbei, Ivan, Primaru, Kanda, Ivan, Apostol, Lupu, Andrei, Nica. Antrenor: Gheorghe Mihali.

UNIREA Slobozia: Păduraru – Dorobanțu, Dinu, Lazăr, Ciobanu, Lemnaru, Ekollo, Cruceru, Levy, Bolohan, Golda. Au mai jucat: Perju, Rus, Coadă, Afalna, Radu. Antrenor: Costel Enache.

Related posts