Administrație Eveniment Favorite Politică Social 

Constantin Sava, pus pe lista neagră de PNL. PSD își freacă mâinile de bucurie!

Constantin Sava, primarul Municipiului Urziceni, propus de PNL Ialomița pentru excludere din partid după scandalurile de la Spitalul Urziceni.

Primarul Constantin Sava a fost pus pe lista neagră de PNL Ialomița în urma celor două cazuri revoltătoare de la Spitalul Urziceni, unitate medicală aflată în subordinea Primăriei Urziceni.

În primul rând este vorba de gravida căreia i s-a refuzat asistență medicală în interiorul Spitalului și care a născut pe trotuarul din fața unității medicale, la luminile Ambulanței.

Și mai grav este că în urma unei examinări superficiale un bărbat de 32 ani a murit în Fierbinți, la doar câteva ore distanță după ce fusese „tratat” cu algocalmin administrat în fund!

Dragoș Soare: “Vom propune demiterea din PNL a primarului Constantin Sava”

Dragoş Soare, preşedintele PNL Ialomiţa, a catalogat drept deosebit de grave cele două cazuri de la Spitalul Urziceni.

Într-o intervenție telefonică la postul TV Realitatea Plus, liderul liberalilor ialomițeni a precizat că Daniela Ianuș, managera unității medicale, a fost dată afară din PNL în cursul zilei de marți, 1 august.

El i-a cerut primarului să o demită din fruntea unității medicale însă Constantin Sava s-a limitat doar la o suspenda pe cea care-i execută de ani de zile fidel toate sarcinile administrativ-financiare.

“Constantin Sava este suspendat din funcţia de preşedinte PNL Urziceni încă din februarie 2022 pentru derapajele verbale şi comportamentale la adresa locuitorilor Municipiului Urziceni.

 Vă spun, în premieră, că la nivelul organizației județene PNL s-a propus, în urma cazurilor revoltătoare de la Spitalul Urziceni, ca primarul Constantin Sava să-și piardă statutul de membru PNL. Urmează ca această propunere să fie analizată în forul central al PNL! , a spus Dragoș Soare.

PSD, gata să-l îmbrace în roșu pe Constantin Sava!

Președintele PNL Ialomița a mai adăugat că liberalii pun mai presus interesul locuitorilor din Urziceni decât un eventual succes electoral în 2024 cu Sava candidat la funcția de primar pentru încă patru ani.

Constantin Sava, intrat definitiv în dizgrație în PNL Ialomița, este încă de acum un an cu un picior în PSD. Pas pe care nu-l putea oficializa întrucât și-ar fi pierdut mandatul de primar dacă se lepăda de PNL pentru a intra în PSD.

Odată dat afară din PNL acest impiediment dispare iar Constantin Sava își poate îmbrăca tricoul electoral cu trandafirii PSD pe piept pentru a încerca să rămână în fruntea urbei.

Rămâne de văzut în ce măsură organizația PSD Ialomița este dispusă să-l transfere în rândul social-democraților, cu orice preț și cu toate tinichelele atârnate de coadă pe primarul de Urziceni care va intra în 2024 în anul 70 de viață!

Related posts