Favorite Politică 

ȘTEFAN MUȘOIU, DEPUTAT PSD, MESAJ APOCALIPTIC: „Se anunță cinci lei pentru un euro până la sfârșitul anului cu PNL la guvernare”

Ștefan Mușoiu, președintele executiv al PSD Ialomița atacă măsurile economice luate de Guvernul PNL condus de Ludovic Orban.

Trecut în opoziție odată cu căderea Guvernului PSD Viorica Dăncilă, deputatul social-democrat Ștefan Mușoiu arată cu degetul modul în care au guvernat liberalii în luna noiembrie.

Ne-au acuzat în fiecare an că vom depăși ținta de deficit de 3%. Nu am depășit-o niciodată! Ei au ajuns la 4,4% după prima rectificare bugetară și anunță 3,5% pentru anul viitor.”, susține Ștefan Mușoiu.

Al doilea om din PSD Ialomița atrage atenția că liberalii se împrumută mai mult ca niciodată și aceste credite vor fi decontate de generațiile viitoare.

Liberalii ne-au acuzat că ne împrumutăm prea mult și la dobânzi prea mari. Ei se împrumută acum la valori duble și cu dobânzi mult mai mari decât guvernarea PSD. 8 miliarde lei împrumutați doar în noiembrie!”, acuză Ștefan Mușoiu.

Evoluția cursului leu-euro, cu o constantă devalorizare a monedei naționale în raport cu moneda europeană, este legată de Ștefan Mușoiu tot de deciziile proaste luate de PNL în plan economic.

Ne-au acuzat de devalorizarea monedei naționale în raport cu euro. De la venirea PNL la guvernare cursul valutar atinge record după record. Se anunță 5 lei pentru 1 euro până la finalul anului.”, prevestește apocaliptic deputatul PSD.

Ștefan Mușoiu îi acuză pe liberali că în doar o lună de la preluarea puterii au desființat programul „Prima casă – O casă, o familie” și programul „Casa de comerț Unirea” iar pe lista neagră vor intra programele „Tomate românești” și „Start-up Nation”.

Related posts