Administrație Favorite 

RĂZBOI ÎN TOATĂ REGULA: Victor Moraru sare la gâtul lui Ion Măiță, primarul PSD al orașului Amara

Victor Moraru, coordonatorul campaniei PSD în Amara, admite cu greu că a fost depășit clar de PNL și dă vina pe primarul orașului, colegul său de partid Ion Măiță.

Victor Moraru și-a intensificat ieșirile publice negative la adresa lui Ion Măiță, primarul orașului-stațiune Amara.

Vizibil deranjat de înfrângerea la scor suferită în localitatea pe care a păstorit-o ca primar vreme de patru mandate, Victor Moraru a identificat un țap ispășitor.

Victor Moraru: „La Amara s-a demolat totul într-un an și jumătate!”

În opinia președintelui Consiliului Județean Ialomița vinovatul pentru că Amara a pierdut electoratul PSD iar PNL câștigă deja al treilea scrutin consecutiv este doar primarul Ion Măiță.

Am un exemplu unde s-a demolat tot într-un an și jumătate, la Amara. Se construiește în 16 ani de muncă, cu echipă, cu sacrificii și se demolează în trei luni, în șase luni.”, acuză Victor Moraru.

Fostul primar de Amara spune că i-a atras atenția lui Ion Măiță să nu se atingă de oamenii din Primărie și de bugetul local dar acesta nu l-a ascultat.

Ion Măiță a zis că vine cu un nou concept de administrație, de unde l-a inventat nu știu dar se demonstrează că nu l-a nimerit, din păcate. El spune astăzi că fără el partidul era terminat, eu nu existam.”, a adăugat președintele Consiliul Județean Ialomița.

Ion Măiță: „Îi doresc înțelepciune, pentru că înțelepciunea este mama inteligenței!”

Ion Măiță, primarul orașului Amara, a comentat în stil propriu atacurile lansate de Victor Moraru asupra sa.

Îi doresc înțelepciune la vârsta dumnealui pentru că înțelepciunea este mama inteligenței și îi mai spun că un om înțelept privește dincolo de rațiune, chiar deasupra lucrurilor.”, a reacționat primarul PSD al orașului Amara.

Acesta aduce în prim-plan trecutul politic al lui Victor Moraru, la un moment dat susținător feroce al Elenei Udrea.

Nu ne-am simțit bine să ne facă trădători dar gândiți-vă cum ne-am simțit noi când domnia sa a fost susținut de PD… Atunci nu a fost trădare? Să ne definească din DEX ce înseamnă trădător!”, a adăugat Ion Măiță pentru realitatea-ialomiteana.blogspot.com.

Primarul actual al orașului Amara este deranjat de campania publică de denigrare dusă de Victor Moraru dar și de fiul acestuia, Valentin Moraru.

Mi-au spus că sunt o catastrofă administrativă… Nu înțeleg de ce atâta vehemență împotriva mea și multă ură prin denigrarea care mi-a fost adusă în campanie. Eu sunt membru PSD dar este prematur să vă spun dacă rămân sau nu așa.”, a completat enigmatic Ion Măiță.

Related posts