Favorite Politică 

Ștefan Mușoiu: „Toți cei responsabili de campania de vaccinare trebuie să răspundă în fața tuturor românilor pentru haosul creat”

Ștefan Mușoiu, deputat PSD, consideră că artizanii haosului campaniei de vaccinare trebuie să dea socoteală pentru modul defectuos în care decurge campania națională de vaccinare.

Ștefan Mușoiu, deputat social-democrat de Ialomița, a anunțat că responsabilii campaniei de vaccinare împotriva Covid-19 vor fi chemați în Parlament pentru a explica haosul creat în amânarea la vaccinare a zeci de mii de persoane programate.

Parlamentarii PSD, în frunte cu profesorul Streinu Cercel, vor să facă lumină în privința haosului generalizat din campania de vaccinare astfel încât în fața categoriilor de risc să nu mai fie băgate pilele numeroasei clientele politice de dreapta.

Toți cei responsabili de campania de vaccinare trebuie să răspundă în fața tuturor românilor pentru haosul creat. PSD îi va chema la audieri, în Comisia de Sănătate din Senat, pe cei care trebuie să explice blocajele din campania de vaccinare și maniera criminală în care tot felul de indivizi s-au vaccinat peste rând, zădărnicind astfel șansa de imunizare și, implicit, de supraviețuire a unor persoane din categoriile foarte vulnerabile.”, anunță deputatul PSD, Ștefan Mușoiu.

Președintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaților dezaprobă aceste abuzuri flagrante care se fac sub ochii autorităților și crede că doar prin audierea responsabililor vor fi stopate aceste delicte.

Cei care ar fi trebuit să fie vaccinați prioritar în etapa a II-a pentru că sunt vulnerabili sau sunt foarte expuși în fața virusului, respectiv bătrânii de peste 65 de ani, cei cu afecțiuni cronice sau profesorii, au devenit minoritari față de excepțiile introduse fără nicio noimă în etapa a II-a. Nu este doar incredibil ceea ce se întâmplă, ci aceste abuzuri de putere pot avea efecte de-a dreptul criminale dacă nu vor fi oprite cât mai repede.”, avertizează președinte executiv al PSD Ialomița.

Related posts