Eveniment Favorite Social 

Supeco Slobozia s-a deschis! Atenție la prețurile afișate și cele de pe bon!

Supeco își îmbogățește zestrea de magazine cu cel deschis joi la Slobozia, în Park Plaza, pe varianta de ocolire a municipiului.

Supeco Slobozia s-a deschis joi dimineață și le-a oferit primilor vizitatori, pe lângă reduceri la achiziții multiple, și câte o bucată de tort.

Dincolo de diversitatea produselor expuse, prețurile au fost cele care i-au interesat pe primii cumpărători.

Sunt prețuri comparabile cu cele de la alte magazine din Slobozia. Sunt reduceri dar trebuie să iei mai multe produse ca să simți că faci economie. Este bine că a mai apărut un magazin, poate mai scad prețurile…”, a spus la ieșirea din magazin un pensionar care-și luase un bax de 6 sticle de ulei de floarea-soarelui pentru a beneficia de o reducere de 10% la preț, de la 9,99 lei/sticla de 1 litru la 8,99 lei/sticla de 1 litru.

Diferență la prețul afișat și prețul trecut pe bon

Un alt client care a trecut pragul magazinului a sesizat că un anumit produs avea expuse două prețuri diferite și că pe bonul de la casă îi fusese încasat prețul fără reducerea promisă la cel puțin două bucăți cumpărate.

Unul dintre angajați a verificat bonul și după o discuție scurtă cu un coleg și-a cerut scuze și i-a înmânat cumpărătorului o bancnotă de 1 leu pentru reducerea de 0,74 lei pe care acesta trebuia să o aibă pe bon.

Mi-am făcut un obicei din a fi atent mai ales la prețurile produselor reduse pe care le achiziționez pentru că am mai avut și altă dată surprize neplăcute. Sper să fi fost doar o greșeală de magazin abia deschis și doar la produsul cumpărat de mine.”, a spus cumpărătorul la plecare.

Related posts