Favorite Sport 

Unirea Slobozia s-a despărțit de șapte fotbaliști

Unirea Slobozia pregătește noul campionat cu un antrenor principal nou dar și fără șapte dintre jucătorii din sezonul precedent.

Unirea Slobozia s-a despărțit de șapte fotbaliști și pregătește o campanie de achiziții care să asigure pe cât posibil concurența pe posturi.

La finalul campionatului de vis în care echipa a prins play-off-ul și a terminat pe locul 6 în Liga 2, o parte dintre fotbaliștii ajunși la final de contract pleacă de la Unirea, formație ce va fi pregătită de Costel Enache.

Este vorba de portarul Ionuț Poiană și de jucătorii de câmp Mihai Daniel, Răzvan Greu, Andrei Trașcu, Cezar Gherghiceanu (foto), Vlad Suciu și Sebastian Ivan.

Le mulțumim fotbaliștilor care pleacă de la Unirea Slobozia după un campionat în care și-au adus aportul la obținerea locului 6 în Liga 2 și le urăm succes la viitoarele echipe unde vor evolua.”, a transmis Ilie Lemnaru, managerul AFC Unirea 04 Slobozia.

Doi jucători de la Petrolul Ploiești vor juca la Slobozia

Dacă la capitolul plecări lucrurile sunt clare, despre jucătorii care vor îmbrăca tricoul echipei conducerea administrativă nu a avansat vreun nume.

Există în acest moment negocieri intense cu jucători ce acoperă toate compartimentele dar Ilie Lemnaru a transmis că până nu sunt parafate contractele nu este cazul să ofere detalii despre aceștia.

Mijlocașii Vlad Prejmereanu și Alin Boțogan, fotbaliști ai echipei Petrolul Ploiești, ar urma să fie imprumutați la Unirea Slobozia, potrivit liga2.prosport.ro.

Vlad Prejmereanu joacă pe postul de mijlocaș central, are 24 ani și a fost folosit în doar două jocuri în campionatul 2021 – 2022. El a mai evoluat la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, AFC Hărman (Liga 3) și Luceafărul Oradea (Liga 2).

Alin Boțogan este un tânăr mijlocaș de 18 ani care a jucat în sezonul precedent în opt dintre meciurile echipei Petrolul Ploiești, în trei dintre acestea fiind titular.

Cei doi au jucat în ultimul meci oficial al sezonului chiar pe terenul din Slobozia, atunci când formația vizitatoare a remizat, scor 0 – 0, fiind deja promovată în Liga 1.

Related posts