Agricultură Eveniment Favorite 

Târgul Agriculturii Românești – FarmConect România începe joi la Slobozia

Târgul Agriculturii Românești se va desfășura timp de trei zile și va fi vizitat de Nicolae Ciucă, primul ministru al României.

Târgul Agriculturii Românești – FarmConect România își propune a impulsiona rapid agricultura din Ialomița dar și din județele limitrofe.

În cadrul târgului ce se va desfășura în perioada 9 – 11 iunie lângă Parcul Industrial Slobozia, la ieșirea din municipiu spre Brăila, vor fi prezenți peste 70 reprezentanți ai lanțului agroalimentar.

Producători locali, dezvoltatori de tehnologie și distribuitori de inputuri agricole, fabricanți și comercianți de utilaje agricole și de soluții digitale vor aduce în atenția vizitatorilor ultimele noutăți în materie de agricultură performantă.

Ministrul agriculturii deschide FarmConect România

Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR) și Primăria Slobozia, cei care organizează  FarmConect România, prezintă miercuri, 8 iunie, de la ora 17.00, FarmConect VIP Tour.

Este vorba de o seară exclusivistă la care sunt invitați să participe reprezentanții mass-media, eveniment dedicat profesioniștilor și invitațiilor de onoare la care se vor alătura reprezentanți ai comunității locale.

Joi, ora 10.00, la deschiderea oficială a Târgului Agriculturii Românești – FarmConect România va fi prezent Adrian Chesnoiu, ministrul agriculturii.

Nicolae Ciucă, primul ministru al României, este așteptat să viziteze FarmConect România vineri, 10 iunie.

Cei care nu s-au înregistrat pentru a participa la Târgul Agriculturii Românești o pot face gratuit accesând site-ul FarmConect România.

Dragoș Soare: „Aducem la FarmConect toți jucătorii la masă, de la producători până la consumatorul final”

Related posts