Favorite Politică 

TINEL GHEORGHE: N-am cumpărat, nu cumpărăm și nu vom cumpăra niciodată voturi!

Deputatul Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița, face un apel la candidații din județ să manifeste responsabilitate, discernământ și spirit civic.

Tinel Gheorghe îi invită pe toți candidații din Ialomița să sesizeze organele abilitate ori de câte ori constată că există activități politice care nu au legătură cu spiritul de onestitate al unui om politic.

Am rugămintea către toți competitorii politici din județ, în mod special celor mititei care încearcă să-și facă loc, să manifeste responsabilitate, discernământ și spirit civic, cu atât mai mult atunci când aruncă în spațiul public informații neverificate ori fără să prezinte detalii suplimentare cu privire la acestea.”, a transmis Tinel Gheorghe într-o postare pe Facebook.

Cât privește conduita politică a PNL, am fost, suntem și vom rămâne, fiind cel mai vechi partid istoric din țară și din Europa, un garant al regulilor și principiilor pe care se bazează democrația adevărată.” (TINEL GHEORGHE, deputat PNL)

Parlamentarul ialomițean le cere tuturor contracandidaților să manifeste spirit de fair-play în contextul unui „electorat fin observator al scenei politice de la noi.”

N-am cumpărat, nu cumpărăm și nu vom cumpăra niciodată voturi! Această trăsătură ne este și ne va fi străină întotdeauna. Suntem în totalitate pentru un proces electoral în care electorii și electoratul să aibă șanse egale, iar cel mai bun să câștige.”, a adăugat Tinel Gheorghe.

Related posts