Favorite Politică 

ȘTEFAN MUȘOIU: Copiii nu au fost niciodată prioritate pentru acest Guvern PNL

Ștefan Mușoiu, deputat PSD de Ialomița, critică anunțul Guvernului României prin care părinții sunt avertizați că nu există măști pentru copii la întoarcerea la școală.

Anunțul Guvernului PNL că nu există fondurile necesare asigurării măștilor de protecție pentru elevii care vor reveni în școli la mijlocul lunii septembrie l-a făcut pe Ștefan Mușoiu să reacționeze încă o dată critic la adresa Executivului condus de Ludovic Orban.

Incapacitatea Guvernului de a gestiona efectele pandemiei a fost subliniată de anunțul vicepremierului Raluca Turcan, conform căruia PNL nu poate asigura măști pentru deschiderea noului an școlar., a scris parlamentatul social-democrat pe pagina sa de Facebook.

În opinia lui Ștefan Mușoiu, Guvernul PNL rămâne repetent la capitolul asigurării măștilor de protecție așa cum a rămas și la dublarea alocațiilor de stat pentru copii ori la asigurarea tabletelor pentru învățământul la distanță.

Încă o dată, copiii au cel mai mult de pierdut în urma deciziilor dezastruoase luate de Orban și ai lui, acestă declarație demonstrând că, după ce au sărit peste problema alocațiilor și cea a tabletelor pentru studiul online, guvernanții PNL nu consideră că protecția copiilor noștri este suficient de importantă încât să necesite implicare., spune Mușoiu.

Parlamentarul PSD spune că, în schimb, Orban și echipa liberală au gestionat defectuos fondurile publice, prin achiziții de echipamente de protecție la prețuri nejustificat de mari.

Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru acest Guvern PNL! În schimb, clientela politică, combinațiile financiare care au afectat bugetul statului, risipa și jaful banilor publici prin achiziții la prețuri umflate au primit toată disponibilitatea și viteza de reacție de care este capabil acest Guvern de marșarier., a mai spus Ștefan Mușoiu.

Related posts