Favorite Politică Sport 

Tragedie în capul senatoarei Rodica Boancă

Tragedie în sportul românesc” este întrebarea adresată de senatoarea AUR ministrului sportului în care vorbește de performanța echipei Unirea Slobozia.

Tragedie în capul senatoarei de Ialomița, Rodica Boancă, reprezentantă de cinste, nici nu se putea altfel, a partidului AUR.

Senatoarea a bulversat lumea sportului românesc atunci când a așternut pe hârtie o întrebare fără semn de întrebare, adresată lui Carol Eduard Novak, ministrul sporturilor.

“Tragedie în sportul românesc” se intitulează întrebarea parcă trasă la xerox de pe burtiera unei televiziuni campioană națională la clickbait-uri numai bune de agățat telespectatori.

Sub acest nume pompos, menit doar a atrage atenția, doamna senator vorbește, culmea, despre un succes în lumea sportului ialomițean, promovarea echipei de fotbal Unirea Slobozia în play-off în Liga 2. Probabil, o tragedie în capul ei!

Cultura fotbalistică, o tragedie pentru Rodica Boancă

Senatoarea AUR îi prezintă ministrului sporturilor performanța istorică a echipei Unirea Slobozia pe care o cataloghează greșit drept premieră!

Echipa ialomițeană a reușit pentru prima oară în istorie să câștige șansa de a se duela pentru promovarea în prima ligă de fotbal.”, i-a transmis Rodica Boancă lui Carol Eduard Novak.

Documentată, cel mai probabil, la nivel de postări de Facebook, senatoarea AUR habar nu are că Unirea Slobozia a fost la doar două puncte de promovarea în Liga 1 cu ceva ani în urmă.

Pe vremea când ea nu visa să candideze la Senat sub sigla AUR și cu unghiile aurite la mâini și la picioare.

Spre cultura sa fotbalistică, se întâmpla în sezonul competițional 2013 – 2014, atunci când Unirea Slobozia nu a reușit decât un rezultat de egalitate cu Rapid București în ultima etapă din play-off și a terminat pe locul 3, primele două clasate (Politehnica Iași și Rapid București) promovând în Liga 1.

Related posts