Eveniment Favorite 

Un copil de 12 ani a scăpat cu viață după ce a căzut de la o înălțime de 7 metri

Un copil a suferit multiple răni după ce a căzut într-un castel de apă dezafectat al unui turn situat în comuna Andrășești.

Un copil de 12 ani a scăpat ca prin minune după ce a căzut de la o înălțime de 7 metri. Doar norocul a făcut ca acesta să nu-și piardă viața în urma impactului.

Copilul a intrat marți, în jurul orei 14.40, într-un turn de beton situat în Andrășești și din cauza neatenției a căzut în castelul de apă dezafectat.

Salvatorii s-au deplasat la locul evenimentului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autoscară mecanică, o ambulanță SAJ Ialomița – substația Slobozia și un elicopter SMURD, venit în sprijin.”, a anunțat ISU Ialomița.

După ce au ajuns la fața locului și după o amplă recunoaștere, salvatorii ialomițeni au pus la punct un plan de salvare a copilului căzut în castelul de apă.

Doi salvatori au coborât în canal și ajutați de colegi au reușit să scoată copilul afară. Operațiunea de extragere a victimei din castel a durat aproximativ 20 minute.

Din fericire, în urma căderii minorul nu a suferit leziuni grave. Acesta a primit îngrijiri de la echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind transportat în afara oricărui pericol la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare. (FOTO: ISU Ialomița)

Related posts