Educație Eveniment Favorite 

Un liceu din Fetești își închide sălile de curs din cauza Covid-19

Un liceu din municipiul Fetești trece în sistem online pentru 14 zile din cauza creșterii numărului de infectări cu Covid-19.

Un liceu din Fetești își închide porțile pentru toți elevii pentru perioada 13.10 – 26.10.

Decizia a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița și are la bază hotărârile adoptate anterior de conducerea liceului și de Inspectoratul Școlar Județean Ialomița.

Un liceu din Fetești trece la învățământul online

Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” Fetești, ciclul gimnazial, liceal și profesional își suspendă cursurile și activitățile didactice fața în față pentru 14 zile.

Mai exact, în perioada 13.10 – 26.10 elevii acestei unități de învățământ din Fetești sunt obligați să rămână acasă și să studieze în regim online. (FOTO: Facebook – LTAS Fetești)

Decizia a fost adoptată miercuri după-amiază de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență reunit sub conducerea doamnei Tonița Manea, subprefectul de Ialomița cu atribuțiuni de prefect după demiterea lui Mihai Tănăsescu, prefect din partea USR.

Rata de infectare cu Covid-19 în Fetești a ajuns la 7,26 la mia de locuitori în ultimele 14 zile

Municipiul Fetești se confruntă cu o creștere accelerată a cazurilor de infectare cu Covid-19 iar închiderea liceului vine ca o consecință a riscului de îmbolnăvire în rândul elevilor și cadrelor didactice.

Potrivit ultimelor date oficiale furnizate miercuri de Instituția Prefectului Ialomița, în municipiul Fetești au fost depistate pozitiv în ultimele 14 zile un număr de 250 persoane.

La o populație de 34.427 locuitori, rata de infectare în municipiul Fetești a ajuns la 7,26 la mia de locuitori, în creștere alarmantă în ultimele zile.

La nivelul județului Ialomița sunt în acest moment 22 localități cu rată de infectare mai mare de 6,00 la mia de locuitori.

În jumătate dintre acestea rata de infectare este mai mare de 10,00 la mia de locuitori.

Cele mai afectate localități sunt comuna Moldoveni (23,00 la mia de locuitori), comuna Axintele (19,96 la mia de locuitori), municipiul Urziceni (12,77 la mia de locuitori) și municipiul Slobozia (11,88 la mia de locuitori).

Unitățile școlare se închid pe bandă rulantă în Ialomița

Related posts