Sport 

UNIREA 2 SLOBOZIA – CS AMARA, MIERCURI, ORA 17.30, STADIONUL MUNICIPAL SLOBOZIA: Puştii Unirii se bat pentru un loc în finala Cupei României

RETUR. Echipa secundă a Unirii Slobozia încearcă astăzi să întoarcă înfrângerea cu 2 la 0 din tur şi să se califice în finala Cupei României, acolo unde poate întâlni una dintre echipele Recolta Bărcăneşti şi Bărăganul Ciulniţa.

Semifinalele Cupei României îşi programează astăzi, de la ora 17.30, meciurile retur. Unirea 2 Slobozia are o misiune foarte grea în a recupera terenul pierdut, atunci când a pierdut pe terenul oaspeţilor de astăzi, CS Amara, cu 2 la 0. Formaţia din Amara a câştigat matematic în liga a patra şi a promovat cu trei etape înainte de final iar câştigarea Cupei României poate veni ca un bonus pentru un sezon perfect în care echipa pregătită de Robert Tereacă vizează promovarea şi meciuri alături de Unirea Slobozia în liga a treia. În cealaltă semifinală, de la aceeaşi oră, pe stadionul comunal Ciulniţa, formaţia locală Bărăganul are şi ea de recuperat un handicap de două goluri după ce în tur adversarii de la Recolta Bărcăneşti au câştigat cu scorul de 3 la 1.

Cu obiectiv declarat câştigarea Cupei României şi clasarea pe primul loc în seria a doua din liga V, tinerii jucători care se pregătesc pentru a deveni titulari la echipa mare pot rata pe ambele fronturi după ce duminică au pierdut pe teren propriu, scor 2 la 3, meciul cu Olimpia Răduleşti, echipa de pe primul loc. Meciul a fost unul extrem de disputat, oaspeţii au condus cu 2 la 0 dar au pierdut un jucător iar Năstase şi Iftinca au profitat şi marcat pentru a egala în minutul 88. Un minut mai târziu a înscris pentru oaspeţi Robert Popescu şi formaţia din Răduleşti s-a instalat pe primul loc cu trei etape înainte de final şi are un punct peste FC Urziceni şi două mai multe faţă de Unirea 2 Slobozia.

Related posts