Sport 

Unirea Slobozia a pus în vânzare biletele la meciul cu FC Hermannstadt

Unirea Slobozia joacă joi, 21 aprilie, de la ora 17.30, pe teren propriu cu FC Hermannstadt. Prețul unui bilet rămâne neschimbat.

Unirea Slobozia a pus în vânzare biletele la meciul cu FC Hermannstadt, al treilea disputat pe teren propriu în play-off în Liga 2.

Ca de obicei, conducerea AFC Unirea Slobozia a decis ca doamnele, domnișoarele, copiii și adolescenții sub 18 ani să intre gratuit la meci.

De asemenea, cei care și-au achiziționat abonamente pentru tot sezonul vor avea acces gratuit și la meciurile de pe teren propriu din play-off.

Mingea cu autografe este pregătită!

La fel ca la partidele cu Universitatea Cluj și Steaua București, la pauza meciului cu FC Hermannstadt un norocos care și-a cumpărat bilet va câștiga o minge cu autografele fotbaliștilor și antrenorilor echipei.

Tot ce trebuie să facă este să păstreze biletul cumpărat și să fie atent atunci când va fi anunțat numărul biletului câștigător pentru a primi mingea cu autografe oferită de Unirea.

Biletele la partida cu echipa din Sibiu costă 10 lei și pot fi cumpărate miercuri, 20 aprilie, de la sediul AFC Unirea Slobozia (în incinta Complexului Sportiv Municipal Slobozia) între orele 8.00 și 19.00.

Joi, 21 aprilie, în ziua meciului, biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete a stadionului municipal Slobozia începând cu ora 10.00.

Unirea Slobozia pierde la Ploiești după ce deschide scorul

Related posts