Sport 

Unirea Slobozia vrea primul rezultat pozitiv cu FC Hermannstadt

Unirea Slobozia joacă joi, de la ora 17.30, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt. În precedentele două partide sibienii s-au impus de fiecare dată.

Unirea Slobozia vrea primul rezultat pozitiv într-un meci cu FC Hermannstadt disputat în acest campionat.

Deși pornește cu șansa a doua în fața echipei de pe locul 2 ce se luptă pentru promovarea directă în liga 1, antrenorul Adrian Mihalcea nu a renunțat la obiectivul din play-off, un loc de baraj de promovare în Liga 1.

În meciul disputat la Slobozia în sezonul regular FC Hermannstadt a câștigat la limită, scor 1 – 0, iar în prima etapă din play-off sibienii s-au impus cu 2 – 0 în meciul disputat la Mediaș.

Unirea Slobozia țintește încă sus

Unirea Slobozia nu poate alinia echipa de bază nici la meciul de joi, așa cum nu a putut să o facă în deplasarea de la Ploiești.

Din păcate am avut și avem mari probleme cu jucători indisponibili. În poartă Gurău își ispășește etapele de suspendare, îi avem scoși din circuit pentru o perioadă pe Perju, are probleme la genunchi și este programat la RMN, și pe Greu, recuperarea lor o să mai dureze.

Sunt probleme musculare pentru Mihai Daniel, cu întindere, Afalna a avut nevoie de o săptămână de pauză, el a ieșit accidentat din meciul cu Steaua și de aceea am fost nevoit să-l introduc mai târziu cu Petrolul Ploiești, când a jucat incomplet refăcut.”, a descris situația de la echipa sa antrenorul Adrian Mihalcea, citat de liga2.prosport.ro.

Avem un meci greu cu FC Hermannstadt, cum au fost de fapt toate din play-off. La Slobozia vine echipa care în play-off a acumulat cele mai multe puncte, echipă care nu a pierdut până acum și care are o forță de atac extraordinar de bună. Este clar, ne așteaptă o nouă luptă! (Adrian Mihalcea, antrenor Unirea Slobozia)

În ciuda problemelor de lot nu s-a renunțat la obiectivul fixat la intrarea în play-off, locul 4 ce aduce posibilitatea participării la barajul de promovare în Liga 1.

Este clar că ne vom lupta cum putem, noi nu am renunțat la locul 4. Aceeași atitudine am avut-o pe teren oriunde am jucat. Când s-a putut, s-a putut, când nu s-a putut, am pierdut. Mă bucură că lumea vede în echipa noastră o echipă potentă, ce poate pune probleme, dar uită că Unirea Slobozia, dintre toate echipele din play-off, este cea mai necunoscută. Să nu uităm că majoritatea specialiștilor ne dădeau victime sigure și pronosticau că nu vom lua niciun punct în play-off.”, a mai spus antrenorul principal de la Unirea Slobozia.

Unirea Slobozia a pus în vânzare biletele la meciul cu FC Hermannstadt

Related posts