Sport 

Unirea Slobozia pierde la Ploiești după ce deschide scorul

Unirea Slobozia a pierdut cu 3 – 1 meciul din deplasare cu Petrolul Ploiești și încheie turul play-off-ului din Liga 2 fără punct pe teren străin.

Unirea Slobozia pierde la Ploiești după ce a reușit să deschidă scorul. Erorile mari ale portarului Ionuț Poiană au fost însă taxate cu goluri de fotbaliștii echipei ce conduce în play-off-ul Ligii secunde și are prima șansă la promovarea în Liga 1.

Florinel Ibrian și-a făcut un cadou de ziua numelui

Petrolul a început ofensiv meciul cu Unirea Slobozia dar scorul a fost deschis de oaspeți în minutul 16: corner de pe dreapta, execută Toma și Florinel Ibrian (foto din meciul disputat la Slobozia de cele două echipe) reia cu capul din 7 metri trimițând mingea sub transversală.

Gazdele nu acuză șocul golului primit și se aruncă în atac generând ocazie după ocazie la poarta nesigurului Poiană. Portarul respinge în față în minutul 20 dar Toma blochează șutul lui Cebotaru pentru ca în minutul 24 Ciocu să tragă slab de la 11 metri, Poiană atinge mingea care sare apoi în corner, foarte aproape de bara laterală.

Aveau să fie ocazii ce anunțau golul egalizator din minutul 26: minge respinsă la marginea careului, șut Tucaliuc pe mijlocul porții, plonjon ciudat în lateral și este din nou echilibru pe tabelă.

Petrolul simte că se poate și mai mult și atacantul Sory Diara înscrie în minutul 37, șut la colțul scurt, minge trimisă printre picioarele lui Ionuț Poiană.

Petrolul și-a securizat rapid victoria

Nu trecuseră cinci minute de la revenirea de la cabine când zarurile au fost aruncate. Gazdele și-au securizat victoria cu Unirea Slobozia în minutul 49, gol înscris de Huja, reluare cu capul dintr-o poziție suspectă de offside.

Unirea Slobozia nu este capabilă să-și creeze șanse reale de a reintra în joc și doar șutul expediat de Toma în minutul 73 din lovitură liberă dă ceva emoții portarului Avram.

Schimbările de pe finalul meciului nu mai produc nimic notabil iar Petrolul Ploiești își confirmă statutul de favorită la promovarea directă, în timp ce pentru Unirea Slobozia turul play-off-ului Ligii secunde se încheie fără punct din cele trei deplasări.

Unirea Slobozia joacă joi, de la ora 17.30, pe teren propriu cu FC Hermannstadt, echipa de pe locul 2, în deschiderea etapei a șasea din play-off.

PETROLUL Ploiești: Avram – Pîrvulescu, Meijers, Juja, Țicu, Cebotaru, Seto, Bratu, Tucaliuc, Cioiu, Diarra. Au mai jucat: Chindriș, Constantinescu, Măzărache, Velisar, Jarovic. Antrenor: Nicolae Constantin.

UNIREA Slobozia: Poiană – Ibrian, Dinu, Lazăr, Toma, Bolohan, Trașcu, Coadă, Mustacă, Ivan, Gulceac. Au mai jucat: Gherghiceanu, Afalna, Cruceru, Silaghi, Gîrbăcea. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Related posts