Favorite Sport 

Unirea Slobozia, amenzi usturătoare după meciul supraviețuirii în Liga 2

Unirea Slobozia s-a salvat de la retrogradare într-un meci în care arbitrul de centru a arătat cinci cartonașe roșii.

Unirea Slobozia a primit amenzi usturătoare din partea Federației Române de Fotbal după meciul de pe teren propriu cu Fotbal Comuna Recea.

Unirea Slobozia a reușit minunea în meciul retur și a învins cu 3 – 0 echipa Fotbal Comuna Recea după ce în tur adversarii se impuseseră cu 2 – 0.

Meciul a fost unul extrem de tensionat iar finalul, cu golul decisiv marcat în prelungirile partidei, a fost trăit cu nervi și eliminări din ambele tabere.

Meci cu trei fotbaliști și doi antrenori eliminați

Marius Ciobanu a marcat în minutele de prelungire golul decisiv pentru gazde și imediat a primit cartonaș roșu.

Tânărul fotbalist a ales să celebreze cu un salut ostentativ spre jucătorul Oiță de la oaspeți (vezi foto!), cel care marcase golul de 2 – 0 în prelungirile partidei din tur.

Atunci, imediat după golul înscris, fotbalistul de la Fotbal Comuna Recea a făcut gesturi deplasate spre zona din tribună în care erau fotbaliștii de rezervă ai Unirii (vezi foto!) iar Ciobanu a ținut morțiș să-i întoarcă „politețurile”.

Iritat de salutul cu mâna la frunte al lui Ciobanu, fotbalistul Bryan Mendoza a încercat să-i aplice o lovitură cu capul în gură dar a fost oprit la timp de Mihai Adăscăliței, mijlocașul Unirii Slobozia, cel care l-a luat de gât pe adversar.

A urmat o încăierare generală în care a fost implicat și Enache Costea, antrenorul secund al formației gazdă, cel care a încercat să-i despartă pe jucătorii celor două echipe.

Odată potolite spiritele, centralul partidei le-a arătat direct cartonașul roșu lui Mendoza și lui Adăscăliței și apoi s-a dus la marginea terenului pentru a-l trimite în tribune pe Enache Costea.

Acolo unde se afla de mai multe minute și Daniel Ardeleanu, antrenorul secund al celor de la Fotbal Comuna Recea, eliminat după ce l-a înjurat pe centralul partidei.

AFC Unirea Slobozia, amendă de 570 lei

Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal s-a reunit miercuri și a analizat evenimentele produse în meciul dintre Unirea Slobozia și Fotbal Comuna Recea.

Marius Ciobanu a primit o suspendare de trei jocuri și o amendă de 2.500 lei, în timp ce colegul de echipă Mihai Adăscăliței s-a ales cu o suspendare de 2 jocuri și o amendă de 2.000 lei.

Bryan Mendoza, fotbalistul de la Recea, a primit o suspendare de 3 jocuri și o amendă de 2.500 lei.

Daniel Ardeleanu, antrenorul secund al oaspeților, s-a ales cu cea mai mare amendă, 3.400 lei, dar și cu o suspendare de 3 jocuri.

În schimb, Enache Costea de la gazde a scăpat cu o amendă de doar 300 lei însă va sta departe de echipă în următoarele 2 jocuri oficiale.

Pentru incidentele de la finalul partidei, clubul AFC Unirea Slobozia a primit o amendă de 570 lei.

Related posts