Sport 

UNIREA SLOBOZIA – AXIOPOLIS CERNAVODĂ, SÂMBĂTĂ, ORA 15.00: „Trebuie să privim înainte şi să câştigăm cu Axiopolis”

SUPĂRARE. Atacantul Nelu Bucă suspină după punctele pierdute prea uşor cu Înainte Modelu şi regretă că Unirea a ratat şansa de a se apropia la un singur punct de Rapid Bucureşti.

Nelu Bucă nu-şi ascunde supărarea după meciul pierdut în prima etapă dar face un apel la colegii din echipă să rămână uniţi, singura variantă pentru ca rezultatele foarte bune din tur să fie repetate şi în partea secundă a campionatului.

Ai terminat meciul într-un picior la Modelu. Ţi-ai revenit?

Am fost lovit la faza la care arbitrul a acordat 11 metri, am suferit o mică contuzie dar fac antrenamente normal, sunt apt să joc fără probleme.

Ai avut parte de un tratament special din partea foştilor coechipieri de la Modelu, atât verbal cât şi fizic…

Ei şi-au vândut scump pielea şi nu trebuia să intrăm în jocul lor şi, mai ales, să răspundem la provocările pe care ni le-au făcut tot meciul.

Aţi intrat prea încrezători în meci?

Da, am greşit, am intrat pe vârfuri şi lucrul acesta s-a văzut. Nici în cele mai urâte visuri nu credeam că pierdem la Modelu. Lor le-a intrat practic tot ce au avut pe poartă, nouă nu. Nu vreau să dau vina pe arbitraj dar au fost două decizii greşite împotriva noastră care în economia jocului au contat. La 1 – 1 am avut în două rânduri lovituri de la 11 metri neacordate pentru faulturi evidente. Ne-au prins apoi pe un contraatac şi au înscris, am rămas în zece după accidentarea lui Romeo Soare şi în nouă după eliminarea lui Florinel Ibrian şi nu am reuşit să scoatem nici măcar un punct.

„Trebuie să privim înainte şi să câştigăm cu Axiopolis. Trebuie să avem moral puternic şi să avem încredere în noi. Aşa cum am arătat până acum rezultatele au fost şi vor fi doar dacă avem unitate de grup.” (NELU BUCĂ, atacant UNIREA Slobozia)

Vineri eraţi trişti, sâmbătă după înfrângerea Rapidului cum aţi fost?

Aş putea spune că şi mai trişti. Ne-am bucurat că au pierdut dar şi mai mult ne-a părut rău că am ratat ocazia de a ne apropia la un singur punct în spatele lor, am fi recuperat extrem de repede trei puncte din handicap şi asta ne-ar fi dat nouă încredere iar pe umerii lor ar fi pus presiune. Încă persistă părerea de rău, este normal acest lucru.

Scăpăm de supărare după meciul cu Cernavodă?

Trebuie, nu avem de ales, privim înainte. Este primul meci de pe teren propriu din retur, trebuie să avem moral puternic şi să avem încredere în noi. Aşa cum am arătat până acum rezultatele au fost şi vor fi doar dacă avem unitate de grup. La Cernavodă am condus până în prelungiri, ne-au egalat nemeritat la ultima fază, indiferent cu cât o vom face trebuie să câştigăm şi să nu le dăm nicio şansă.

 

 

 

Related posts