Favorite Sport 

Unirea Slobozia, decimată de infectări cu Covid-19

Unirea Slobozia nu mai joacă sâmbătă pe teren propriu cu CSM Slatina după ce 15 fotbaliști din lot au fost depistați pozitiv.

Unirea Slobozia este decimată de infectări cu Covid-19. La ultimele testări 15 jucători au fost depistați pozitiv iar conducerea clubului a solicitat FRF amânarea partidei.

Având în vedere cele 15 cazuri pozitive, clubul nostru va trimite către FRF documentele necesare pentru amânare meciului cu CSM Slatina de sâmbătă, 7 noiembrie, partida urmând să fie reprogramată de Federația Română de Fotbal la o dată ce va fi anunțată ulterior. AFC UNIREA 04 Slobozia colaborează în permanență cu autoritățile competente pentru gestionarea situației epidemiologice și revenirea la activitatea competițională. Le dorim tuturor recuperare grabnică.”, au anunțat oficialii clubului pe pagina de Facebook.

Federația Română de Fotbal a acceptat ca meciul cu CSM Slatina ce trebuia să aibă loc sâmbătă, 7 noiembrie, să fie mutat pe 18 noiembrie, la ora 14.00.

În aceste condiții Unirea Slobozia are o săptămână de foc: meci într-o deplasare lungă pe 14 noiembrie cu Fotbal Comuna Recea, peste patru zile partida amânată din cauza infectărilor cu Covid-19 iar pe 21 noiembrie meci-șoc pe teren propriu cu echipa de pe primul loc, U Craiova 1948.

Related posts