Educație Favorite 

Luminița Barcari a lăsat Ministerul Educației pentru Inspectoratul Școlar Ialomița

Luminița Barcari și-a dat demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Educației și Cercetării.

Luminița Barcari, consilier județean și candidat PNL pentru Camera Deputaților, își va continua activitatea la Inspectoratul Școlar Județean Ialomița.

Astăzi am decis să îmi închei activitatea de Secretar de Stat în Ministerul Educației și Cercetării. La recentele alegeri locale, am fost aleasă consilier județean în cadrul Consiliului Județean Ialomița. Pentru a evita o situație de incompatibilitate, conform prevederilor legale, am hotărât să demisionez din funcția deținută la minister și să îmi continui activitatea în perioada următoare în Ialomița, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean și al Consiliului Județean.”, a anunțat Luminița Barcari pe Facebook.

Fosta candidată PNL la șefia Consiliului Județean Ialomița, atunci când s-a clasat pe locul 2, după Marian Pavel, PSD, spune că astfel va avea posibilitatea de a fi mai aproape de ialomițenii care au votat-o dar va putea să susțină în teritoriu eforturile echipei guvernamentale.

A fost o onoare să dețin demnitatea de Secretar de Stat în Ministerul Educației și Cercetării și mulțumesc pentru această oportunitate domnului prim-ministru Ludovic Orban și doamnei ministru Monica Cristina Anisie. A fost, în același timp, o provocare să dețin o asemenea responsabilitate într-o perioadă dificilă și inedită, impusă de contextul pandemic, dar apreciez colaborarea cu toți cei cu care am lucrat în cadrul ministerului.”, a adăugat Luminița Barcari.

Fostul secretar de stat din Ministerul Educației și Cercetării crede cu tărie că echipa omogenă pe care o lasă în urmă va face față noilor provocări și va duce la bun sfârșit proiectele începute.

Luminița Barcari apreciază colaborarea cu cei care lucrează în sistemul de educație, cu partenerii sociali, cu organizații nonguvernamentale, cu reprezentanți ai altor ministere, dar și cu cei din mass-media.

Plecarea din Ministerul Educației și Cercetării îi va permite Luminiței Barcari să se dedice sută la sută campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

Related posts