Favorite Sport 

Unirea Slobozia, din nou remiză cu Steaua București

Unirea Slobozia a încheiat la egalitate, scor 0 – 0, meciul de pe teren propriu cu Steaua București, în play-off Liga 2.

Unirea Slobozia a bifat a doua remiză în acest sezon competițional cu Steaua București, ambele meciuri disputate la Slobozia.

Partida a fost una deschisă, cu ambele formații trecând pe lângă gol, rezultatul de egalitate de la final răsplătind echidistant cele două combatante.

Mustacă, trei ocazii în 20 minute

Unirea Slobozia a început ofensiv meciul cu Steaua București și Mustacă putea înscrie în trei situații clare create la poarta steliștilor în primele 20 de minute.

În minutul 7 a șutat din interiorul careului, portarul a scos în față, mingea a ajuns din nou la el dar nici din a doua încercare nu a izbutit să o trimită în plasă.

Zece minute mai târziu, Mustacă insistă la o minge trimisă în adâncime, pune piciorul la degajarea unui fundaș iar mingea este scoasă cu greu în lateral de Bălbărău.

Steaua a replicat prin acțiuni în banda stângă, unde vitezistul Popa a dat mari bătăi de cap defensivei adverse și oaspeții semnează o primă ocazie de gol în minutul 28, șut Pacionel din 8 metri mult pe lângă poartă.

Steaua forțează și în minutul 33 Huiban reia cu capul din marginea careului mic și portarul Poiană atinge mingea cu degetele cât să o trimită în bara transversală.

Repriza se încheie cu o nouă cursă a lui Adi Popa, șut din dreapta, Poiană scoate mingea cu piciorul în corner.

Portarul Poiană aduce un punct echipei

Scenariul se repetă în partea secundă, cu Unirea Slobozia mult mai periculoasă. Tânărul Bolohan trimite cu capul din interiorul careului mic peste bara transversală pentru ca în minutul 65 atacantul Gulceac să ridice tribunele în picioare, stop pe piept și șut plasat de la 12 metri ce duce mingea la o palmă de vinclul porții.

Ambele echipe caută golul de trei puncte și este rândul oaspeților să rateze în minutul 75, cursă Popa, centrare la Răsdan, șut apărat de Poiană.

Steaua putea da lovitura în minutul 88, Oroian se trezește cu mingea la picior la 25 metri, șutează cu boltă dar Ionuț Poiană este în zi de grație și scoate miraculos de la vinclu, trimițând mingea într-un corner rămas fără rezultat.

Unirea Slobozia își procură în prelungirile partidei două cornere la poarta adversă dar mingile centrate de Toma sunt respinse de defensivă și meciul se încheie cu scor alb, 0 – 0. (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!)

Unirea Slobozia rămâne pe locul 6 înaintea deplasării de duminică, la Ploiești, pentru un meci cu formația care conduce în acest moment în play-off-ul Ligii 2 de fotbal.

UNIREA Slobozia: Poiană – Ibrian, Dinu, Perju, Toma, Coadă, Cruceru, Bolohan, Afalna, Mustacă, Gulceac. Au mai jucat: Ivan, Silaghi, Trașcu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

STEAUA București: Bălbărău – Oroian, Beța, Walace, Zaharia, Popa, Enceanu, Drăghici, Huiban, Pacionel, Buhăescu. Au mai jucat: Răsdan, Mihăescu, Dragu. Antrenor: Daniel Oprița.

Related posts