Eveniment Favorite Sport 

Unirea Slobozia – Gloria Buzău se joacă luni, de la ora 15.00. Black Friday la prețul biletelor de intrare!

Unirea Slobozia încheie etapa a 12-a în Liga 2 cu meci pe teren propriu. Vizitatoare este echipa antrenată de Andrei Prepeliță.

Unirea Slobozia – Gloria Buzău este ultimul meci al rundei în Liga 2, programat luni, 6 noiembrie, de la ora 15.00, pe stadionul din Complexul Sportiv Municipal Slobozia.

Unirea Slobozia nu mai ocupă primul loc în Liga 2 după ce Corvinul Hunedoara a surclasat cu 4 – 0 formația Unirea Dej și, cu 24 de puncte, la egalitate cu trupa lui Adrian Mihalcea și CSC Șelimbăr, a trecut pe primul loc grație unui golaveraj mai bun.

Totuși, nou-promovata are un meci în plus față de cele două echipe pe care le-a egalat la puncte, CSC Șelimbăr jucând duminică, în deplasare, cu FK Csikszereda, iar Unirea Slobozia luni după-amiază.

Oficialii de la Unirea Slobozia s-au ținut de cuvânt cu prețul biletelor de intrare

Accesul în tribune la meciul dintre Unirea Slobozia și Gloria Buzău se face ca de obicei, contra-cost doar pentru persoanele de sex masculin cu vârsta mai mare de 18 ani.

Doamnele, domnișoarele, copiii și adolescenții cu vârsta până în 18 ani, precum și posesorii de abonamente pentru tot sezonul competițional 2023 – 2024 vor avea acces gratuit.

În ceea ce privește prețul biletului, oficialii clubului s-au ținut de cuvânt și i-au redus valoarea la jumătate, 10 lei față de 20 lei, cât a costat biletul la meciul câștigat cu CSA Steaua București.

Cum partida cu buzoienii nu mai este considerată de risc ridicat având în vedere că formația vizitatoare nu va fi însoțită la Slobozia de sute de suporteri, cum a fost în cazul steliștilor, numărul persoanelor care trebuie să asigure ordinea în incinta arenei nu mai este la fel de ridicat, și implicit costurile de organizare sunt mai mici.

Acesta a fost motivul invocat de cei de la Unirea Slobozia atunci când au stabilit că accesul în tribune la meciul cu CSA Steaua să fie de 20 lei, dublu față de prețul obișnuit de la partidele disputate pe teren propriu.

Related posts