Favorite Sport 

Unirea Slobozia îl păstrează doi ani pe Christ Afalna

Unirea Slobozia și-a asigurat un atac de forță și în sezonul viitor în Liga 2. Puternicul atacant Christ Afalna a semnat un contract pentru doi ani.

Unirea îl păstrează doi ani pe Christ Afalna după ce la finalul campionatului a decis să nu mai prelungească înțelegerile cu șapte dintre jucătorii care au contribuit la locul 6 la finalul campionatului.

Christ Afalna a ales continuitatea

Christ Afalna este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști de la Unirea Slobozia. El a ales să joace pentru următoarele două sezoane la echipa din Bărăgan chiar în ziua în care a împlinit 24 de ani.

Afalna Nkama Christ continuă cu Unirea Slobozia! Afalna (24 ani) a semnat cu Unirea un contract valabil 2 ani!”, a anunțat AFC Unirea 04 Slobozia pe pagina de Facebook.

Venit de la Șomuz Fălticeni în ianuarie 2021, carismaticul camerunez a câștigat rapid inimile suporterilor prin ambiția și risipa de energie arătate la fiecare meci în care a evoluat în tricoul Unirii Slobozia.

El este jucătorul care a marcat în returul barajului de evitare a retrogradării cu Fotbal Comuna Recea golul care a readus speranțele și a dat semnalul unei reveniri de senzație atunci când puțini mai credeau că echipa poate evita retrogradarea în Liga 3.

Atacantul a crescut de la meci la meci, progres tradus prin creșterea în valoare estimată de transfermarkt.com, de la 10.000 euro la momentul transferului la Unirea la 125.000 euro în prezent.

Curtat de mai multe echipe cu pretenții în Liga 2, Chirst Aflana a ales continuitatea și va evolua în următoarele două sezoane la Unirea Slobozia.

Related posts