Sport 

Unirea Slobozia îl poate folosi pe Sebastian Ivan în meciul cu Steaua

Unirea Slobozia se poate baza pe atacantul Sebastian Ivan în ultima deplasare a sezonului, fotbalist care a marcat golul victoriei în meciul cu Universitatea Cluj.

Unirea Slobozia îl poate folosi pe Sebastian Ivan în meciul cu Steaua, programat duminică, de la ora 12.00, în Ghencea.

Atacantul care a marcat golul de trei puncte în victoria obținută în deplasare de Unirea pe terenul formației Universitatea Cluj a scăpat nesancționat în urma incidentelor de la finalul partidei.

Un singur cartonaș roșu s-a arătat la finalul partidei

Golul victoriei, înscris de cei de la Unirea Slobozia în minutele de prelungire ale partidei, a iritat la maxim tabăra gazdelor.

Imediat după fluierul de final mai mulți oficiali și jucători de la Universitatea Cluj au sărit la gâtul centralului Viorel Flueran, cerându-i socoteală pentru nesancționarea unei imaginare poziții de ofsaid în care s-ar fi aflat atacantul Sebastian Ivan.

Arbitrul de centru i-a arătat cartonașul roșu lui Viorel Domocoș, antrenorul secund de la Universitatea Cluj, și cartonașul galben lui Marius Ciobanu, fotbalist intrat pe teren în repriza a doua la gazde.

Fotbaliștii și oficialii celor două echipe s-au năpustit apoi pe tunelul de intrare la vestiare unde s-au împărțit lovituri fără însă ca arbitrul de centru să mai arate vreun cartonaș roșu.

În schimb, centralul a reținut carnetele de joc ale fotbaliștilor Sebastian Ivan de la Unirea Slobozia și Denis Ispas de la Universitatea Cluj.

Doar secundul eliminat a fost sancționat

Ulterior, pe baza raportului întocmit de arbitrul de centru, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a decis sancționarea cu suspendare pentru trei etape a antrenorului secund al clujenilor și obligarea acestuia la plata unei amenzi de 3.400 lei.

În ceea ce-i privește pe cei doi fotbaliști, cei care au analizat incidentele de la finalul partidei au hotărât restituirea carnetelor fără alte sancțiuni.

Comisia de Disciplină a considerat că Sebastian Ivan nu a comis vreun gest nesportiv la finalul partidei și carnetul de jucător ne-a fost restituit. El poate juca în meciul de mâine cu CSA Steaua București.”, a declarat pentru infoialomita.ro Ilie Lemnaru, managerul AFC Unirea Slobozia.

Oficialul clubului ialomițean spune că și Denis Ispas a scăpat nesancționat în urma incidentelor de la finalul partidei dintre Universitatea Cluj și Unirea Slobozia.

Related posts