Sport 

Unirea Slobozia vinde bilete la meciul pentru locul 5 în Liga 2

Unirea Slobozia a pus în vânzare bilete pentru partida disputată miercuri, 4 mai, de la ora 16.30, pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

Unirea Slobozia a dinamitat Liga 2 și a furnizat cea mai mare surpriză din play-off după ce învins în deplasare Universitatea Cluj (dă CLICK AICI pentru galerie foto de la meci!), echipă angrenată în lupta pentru un loc de promovare directă în Liga 2.

Încărcați de ambiție chiar de declarațiile belicoase și deplasate ale clujenilor, Toma și compania au dat lovitura pe terenul de unde liderul Petrolul Ploiești plecase cu coada între picioare cu doar câteva zile înainte.

Cu trei puncte în plus în clasament, Unirea Slobozia așteaptă cu încredere și speranță partida de pe teren propriu cu formația Concordia Chiajna.

Distanța între cele două echipe este acum de doar un punct, în favoarea ilfovenilor, și o victorie a Unirii ar urca echipa pe un meritat loc 5.

Obiectiv fixat de antrenorul Adrian Mihalcea imediat după ce echipa sa a răsturnat toate calculele specialiștilor și s-a calificat în play-off-ul pentru promovarea în Liga 1.

Un bilet de acces îți poate aduce o minge cu autografe

Meciul dintre Unirea Slobozia și Concordia Chiajna va deschide etapa a 8-a din play-off în Liga 2 și este programată miercuri, 4 mai, de la ora 16.30, pe stadionul municipal din Slobozia.

Clubul a pus în vânzare bilete de acces de 10 lei, preț similar cu cel din meciurile precedente din play-off.

Biletele pot fi achiziționate marți, 3 mai, până la ora 19.00, de la sediul AFC Unirea 04 Slobozia, situat în incinta Complexului Sportiv Municipal Slobozia.

Miercuri, în ziua meciului, biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete de la intrarea în stadion începând cu ora 10.00.

Doamnele, domnișoarele, copiii și adolescenții sub 18 ani pot asista gratuit la meciul cu echipa Concordia Chiajna.

Persoanele care și-au achiziționat abonamente pentru sezonul competițional 2021 – 2022 vor intra gratuit la meciurile de pe teren propriu din play-off.

Toți posesorii de bilete de acces sunt rugați să le păstreze pentru că la pauza meciului dintre Unirea Slobozia și Concordia Chiajna va fi oferită prin tragere la sorți o minge de fotbal cu autografele fotbaliștilor și antrenorilor.

Related posts