Sport 

Unirea Slobozia, imposibil de ucis pe teren propriu

Unirea Slobozia a terminat la egalitate, scor 0 – 0, meciul cu FC Hermannstadt, echipă aflată pe loc de promovare directă în Liga 1.

Unirea Slobozia își păstrează invincibilitatea pe teren propriu în meciurile din play-off în Liga 2 și după partida încheiată cu scor alb cu FC Hermannstadt.

Trupa lui Adrian Mihalcea a fost mai prezentă în atac decât echipa adversă dar putea primi din nou gol în prelungirile meciului, la final scorul de 0 – 0 fiind considerat echitabil.

A lipsit inspirația la ultima execuție

Unirea Slobozia a început consistent meciul cu FC Hermannstadt, cu minge ținută cât mai departe de propria poartă, cu trasee frumos desenate spre benzi și încercări curajoase de pătrundere cu mingea la picior.

Tânărul Christo Bolohan, sărbătoritul zilei pentru cei 19 ani împliniți în ziua meciului, aproape că-și face un cadou cu un șut din marginea careului expediat în minutul 17, minge ce trece la o palmă de vinclul din stânga al porții sibienilor.

Gulceac are apoi o intrare frontală în careu dar din preluare duce mingea în lateral și ratează ocazia unui șut sănătos din 12 metri. La faza următoare Trașcu își pune mingea pentru un șut din lateral stânga de la 22 metri însă traiectoria este pe lângă bara laterală.

Unirea Slobozia presează și în minutul 24 excelentul Silaghi, la cel mai bun meci al său, centrează pentru Afalna, acesta scoate în spate pentru șut, Gulceac vine lansat din spate dar trage mult peste transversală.

Cei 1.500 de suporteri veniți la meci oftează trei minute mai târziu, Silaghi primește mingea în diagonală, îl fentează pe Pandrea printr-o minge preluată pe piept dar rămas singur cu portarul trage foarte slab, irosind o ocazie imensă de gol.

Nu avea să fie și cea mai mare căci în minutul 39 defensiva oaspeților greșește, mingea ajunge la Afalna, acesta trece în viteză de Bejan dar nu reușește să-l fenteze și pe portarul Iliev, mingea sare la Bolohan iar șutul acestuia este blocat în ultimă instanță de fundașii adverși.

FC Hermannstadt putea câștiga nemeritat la ultima fază

Partea secundă începe tot cu Unirea Slobozia mai prezentă în jocul ofensiv, jucătorii lui Mihalcea încercând să deschidă scorul în minutul 49, centrarea de pe dreapta Gulceac și reluare cu capul din 6 metri a lui Coadă, minge peste transversală.

În minutul 54 Afalna își încearcă norocul cu un șut de la 17 metri dar nu prinde mingea în plin și portarul Iliev reține ușor.

La poarta cealaltă, în minutul 55 Balaure încearcă vigilența lui Poiană cu un șut-centrare expediat din lovitură liberă stânga, aproape de tușă, dar portarul Unirii Slobozia prinde cu siguranță.

Marius Măldărășanu, antrenorul oaspeților, face schimbări încercând să impulsioneze jocul ofensiv, FC Hermannstadt își procură două lovituri de la colț consecutive dar centrările sunt imprecise și gazdele resping fără probleme.

Schimbă și Adrian Mihalcea și îi aruncă în luptă pe Ivan și pe Gherghiceanu în speranța unui contraatac letal pentru oaspeți. Gherghiceanu are mingea pe șut la 20 metri în minutul 80 dar trage slab, mult pe lângă poartă.

Două minute mai târziu, același fotbalist scapă pe contraatac, șutează de la marginea careului, Pantea blochează cu piciorul după care mingea îi atinge și mâna dar centralul consideră că este prea puțin pentru o lovitură de la 11 metri.

În prelungirile meciului, FC Hermannstadt poate da lovitura: centrare din stânga a lui Opruș, Alhassan șutează tare din 9 metri, Poiană este bătut dar fundașul Dinu este omul potrivit la locul potrivit și respinge aproape de pe linia porții.

Unirea Slobozia nu pierde nici cu FC Hermannstadt pe teren propriu și își păstrează invincibilitatea în partidele din play-off disputate la Slobozia. (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!)

Pentru trupa lui Adrian Mihalcea urmează o deplasare grea la Cluj, meci programat sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 15.00.

UNIREA Slobozia: Poiană – Ibrian, Dinu, Lazăr, Trașcu, Bolohan, Coadă, Cruceru, Silaghi, Gulceac, Afalna. Au mai jucat: Ivan, Gherghiceanu, Dorobanțu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

FC Hermannstadt: Iliev – Pantea, Antoche, Bejan, Opruț, Balaure, Sota, Alhassan, Popescu, Hora, Buhăcianu. Au mai jucat: Biceanu, Paraschiv, Blejdea, Bucuroiu, Năstăsie. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Related posts