Favorite Sport 

Ilie Lemnaru: „Unirea Slobozia tratează toate meciurile cu maximă seriozitate”

Ilie Lemnaru, managerul Unirii Slobozia, a răbufnit la adresa celor care acuză echipa de fotbal că nu-și apără corect șansele în Liga 2.

Ilie Lemnaru, bucuros pentru punctul obținut pe teren propriu cu FC Hermannstadt, echipa de pe locul 2 din play-off în Liga 2, candidată la promovarea în Liga 1, a răbufnit la final partidei.

Managerul AFC Unirea Slobozia le-a mulțumit mai întâi suporterilor care au venit din nou în număr mare (peste 1.500) chiar dacă la meciurile de pe teren propriu din play-off accesul în tribune se face pe bază de bilet iar partidele sunt televizate.

Am dovedit din nou că suntem un club responsabil care tratează toate meciurile cu maximă seriozitate, indiferent de problemele de lot cu care ne confruntăm.

Felicit jucătorii pentru atitudine, staff-ul tehnic pentru pregătirea jocului și nu în ultimul rând, le mulțumesc suporterilor care au fost și astăzi alături de echipă printr-o prezență numeroasă, la fel ca și în meciurile precedente.”, a spus Ilie Lemnaru, citat de liga2.prosport.ro.

Lemnaru a trimis mingea în terenul celor de la Universitatea Cluj

Comentariile deplasate ale unui fotbalist de la Universitatea Cluj la adresa jocului echipei Unirea Slobozia după meciul cu Petrolul Ploiești l-au deranjat teribil pe managerul Lemnaru.

Acesta a trimis săgeți spre Cluj și i-a invitat pe cei care se preocupă mai mult de celelalte echipe decât de propriul joc să arate că au valoare în meciurile directe cu echipele angrenate în lupta pentru promovarea în Liga 1.

Suntem o echipă mică, cu un lot nu foarte numeros, și nu ne permitem să menajăm jucători atâta timp cât pentru noi fiecare punct contează. Unii nu înțeleg că un jucător accidentat nu este același lucru ca un jucător menajat.

Mă bucur că Unirea Slobozia deranjează, echipe ca Universitatea Cluj, Steaua sau FC Hermannstadt nu au putut obține victoria pe terenul echipei noastre fapt care a generat tensiuni colaterale.

Acum așteptăm replica celor care s-au îngrijit de sănătatea jucătorilor noștri, să-i vedem dacă sunt în stare să câștige împotriva unei candidate certe la promovare directă.”, a transmis Ilie Lemnaru.

Universitatea Cluj are marți meci pe teren propriu cu Petrolul Ploiești. În tur, întâlnirea dintre cele două echipe s-a încheiat nedecis, scor 0 – 0.

Cu același scor, 0 – 0, s-a încheiat și partida dintre Universitatea Cluj și FC Hermannstadt, a treia formație angrenată în bătălia pentru promovarea directă în prima ligă de fotbal.

În cele trei meciuri disputate pe teren propriu în play-off Unirea Slobozia a terminat de fiecare dată la egalitate: 2 – 2 cu Universitatea Cluj, 0 – 0 cu Steaua București și 0 – 0 cu FC Hermannstadt.

Până la finalul sezonului echipa din Bărăgan mai are de jucat acasă cu formațiile Concordia Chiajna (4 mai, ora 16.30, stadionul municipal Slobozia) și Petrolul Ploiești.

Related posts