Favorite Sport 

Unirea Slobozia, încă o victorie fără gol primit

Unirea Slobozia este imposibil de bătut pe teren propriu și nu primește gol nici după al treilea meci în Liga 2.

Unirea Slobozia câștigă pe teren propriu cu Ripensia Timișoara și dublează victoria din deplasare cu CSM Reșița, un succes ce urcă trupa lui Enache Costea pe locul 7 în ierarhia Ligii 2.

Unirea Slobozia și-a luat tare adversarii din Banat, Toma și compania au vrut să rezolve cât mai repede meciul și în minutul 3 Adrian Răduca întoarce un fundaș în careul advers și șutează la colțul scurt, puțin pe lângă poartă.

Trei minute mai târziu este rândul lui Danciu să șuteze puțin peste transversală iar în minutul 10 Trucă trage din afara careului, de la 18 metri, portarul Păduraru este bătut însă mingea se scurge pe lângă poarta Ripensiei.

Inevitabilul avea să se producă la mijlocul reprizei, lovitură liberă din tușa dreapta, Toma trimite cu efect peste toată apărarea, Moldovan urmărește și recentrează iar Adăscăliței șutează cu sete din 3 metri și deschide scorul.

Ripensia se clatină și peste zece minute primește o nouă lovitură: centrare din dreapta, Trucă se aruncă spre minge în zona punctului de la 11 metri și reia din cădere, Păduraru scoate greu în lateral și Moldovan este suficient de atent pentru a îndeplini formalitatea de la 1 metru de poartă.

Unirea Slobozia putea intra cu 3 – 0 la pauză după ocazia uriașă ratată de același Moldovan în minutul 38: șutul lui Danciu din afara careului este respins greșit în față de portar iar atacantul Unirii, venit lansat, ia la țintă bara din stânga!

Unirea, imposibil de depășit în apărare

Repriza secundă începe cu altă mare șansă pentru Unirea Slobozia. Era minutul 52 când Toma centrează, Moldovan nu ajunge la minge iar Răduca șutează din vole, portarul este spectator țintuit în ghete dar mingea se duce la o palmă de rădăcina barei.

Ripensia încearcă să reintre în meci însă Coulibaly șutează anemic de la 22 metri în minutul 56, prea slab pentru a-l învinge pe Poiană. Același fotbalist de la oaspeți încearcă din nou poarta, de data aceasta cu un șut de la 30 metri care se duce pe lângă poartă.

Ripensia Timișoara forțează dar Unirea Slobozia știe să se apere și încearcă pe contre să închidă definitiv conturile. Trucă trage în minutul 71 de la 25 metri de poartă, șutul este slab dar portarul Păduraru are nevoie de două intervenții pentru a reține mingea.

Muscă, trimis pe teren de Enache Costea, are și el ocazia de a-și trece numele pe lista marcatorilor dar reluarea cu capul din minutul 75, la un corner bătut din nou foarte bine de Toma, se duce puțin pe lângă bara laterală.

Unirea Slobozia câștigă cu 2 – 0 și urcă rapid până pe locul 7 într-un clasament teribil de echilibrat în Liga 2 înaintea meciului restanță cu Farul Constanța programat miercuri la Slobozia, amânat acum două săptămâni după ce la oaspeți mai mulți fotbaliști au fost depistați cu Covid-19. (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!)

UNIREA Slobozia: Poiană – Stoianovici, Lazăr, Ibrian, Toma, Suciu, Danciu, Adăscăliței, Răduca, Moldovan, Trucă. Au mai jucat: Chebac, Muscă, Unguru, Mihalache, Pocol. Antrenor: Enache Costea.

RIPENSIA Timișoara: Păduraru – Maric, Țieranu, V. Macrițchii, A. Macrițchii, Coulibaly, Călin, Neagu, Popovici, Sokovic, Tudorache. Au mai jucat: Sîrbu, Golda, Sturzu, Urvanțev. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Related posts