Favorite Sport 

Unirea Slobozia încearcă să spargă apărarea de fier a celor de la CS Mioveni

Unirea Slobozia joacă sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu cu CS Mioveni. Formația care a fost la un pas de promovare în Liga 1 are o apărare invincibilă până acum.

Unirea Slobozia vrea să dubleze victoria din prima etapă cu Turris Turnu Măgurele în alt meci împotriva unei echipe care țintește promovarea în prima ligă la finalul sezonului 2020 – 2021.

Pe Municipalul din Slobozia va veni CS Mioveni, formație care în primele două etape din campionat a încheiat nedecis meciurile din deplasare cu ASU Politehnica Timișoara și pe teren propriu cu Gloria Buzău.

De fiecare dată confruntările s-au încheiat cu scorul din prima secundă, 0 – 0, cu precizarea că în partida cu buzoienii, formația din Mioveni a avut un om mai puțin pe teren încă din minutul 6, jucând practic toată partida în handicap numeric.

Sunt convins să vom face lucruri frumoase împreună. Ne așteaptă un meci foarte greu la Slobozia, sper să ne întoarcem de acolo cu trei puncte. Acest joc îmi dă încredere că putem face față împreună.”, a prefațat antrenorul Claudiu Niculescu meciul echipei sale la Slobozia.

În primele două meciuri Unirea Slobozia a câștigat pe teren propriu cu 1 – 0 cu Turris Turnu Măgurele și a pierdut cu 1 – 3 meciul din deplasare cu Concordia Chiajna.

Partida dintre Unirea Slobozia și CS Mioveni este programată sâmbătă, ora 11.00, pe stadionul Municipal din Slobozia, rămas, din păcate, în continuare închis pentru spectatori.

Related posts