Favorite Sport 

Unirea Slobozia începe drumul spre Liga 1 cu două meciuri pe teren propriu

Unirea Slobozia va juca în prima și a doua etapă din play-off pe teren propriu: cu CS Mioveni în 30 martie și cu Csikszeredera în 6 aprilie.

Unirea Slobozia și-a aflat programul din play-off după tragerea la sorți de la Federația Română de Fotbal. Trupa lui Adrian Mihalcea începe cu prima șansă în cursa pentru un loc la masa bogaților din fotbalulul românesc.

Primele două partide ale echipei vor fi pe teren propriu, în fața celor mai slab cotate formații dintre cele 6: CS Mioveni (meci în 30 aprilie) și FK Csikszereda Miercurea Ciuc (meci în 6 aprilie).

Prima echipă a terminat pe locul 5 în sezonul regular, la 7 puncte în spatele celor de la Unirea iar meciul din campionat, disputat în august 2023, s-a încheiat nedecis, scor 1 – 1.

În ceea ce-i privește pe cei de la Csikszereda, locul 6, aici Constantin Toma și compania au de luat o revanșă după ce în meciul din prima parte a campionatului au pierdut la limită la Slobozia, scor 0 – 1.

Cu victorii în fața celor două echipe Unirea Slobozia și-ar procura un avans de 10 puncte față de CS Mioveni și 11 puncte față de FK Csikszereda.

Un avans ce poate fi decisiv pentru a prinde unul dintre cele două locuri de promovare directă pentru care se mai luptă și Gloria Buzău, aflată la startul play-off-ului la 6 puncte în spatele echipei lui Mihalcea.

CSC Șelimbăr, prima la finalul sezonului regular, cu 42 puncte, cu două peste Unirea Slobozia, și Corvinul Hunedoara, locul 3, cu 37 puncte, nu au drept de promovare în Liga 1.

PROGRAM MECIURI UNIREA SLOBOZIA ÎN PLAY-OFF LIGA 2

Etapa 1, 30 martie

UNIREA Slobozia – CS Mioveni

Etapa 2, 6 aprilie

UNIREA Slobozia – FK Csikszereda Miercurea Ciuc

Etapa 3, 10 aprilie

Corvinul Hunedoara – UNIREA Slobozia

Etapa 4, 13 aprilie

UNIREA Slobozia – Gloria Buzău

Etapa 5, 20 aprilie

CSC Șelimbăr – UNIREA Slobozia

Etapa 6, 24 aprilie

CS Mioveni – UNIREA Slobozia

Etapa 7, 27 aprilie

FK Csikszereda Miercurea Ciuc – UNIREA Slobozia

Etapa 8, 3 mai

UNIREA Slobozia – Corvinul Hunedoara

Etapa 9, 8 mai

Gloria Buzău – UNIREA Slobozia

Etapa 10, 11 mai

UNIREA Slobozia – CSC Șelimbăr

Related posts