Sport 

Unirea Slobozia, la un pas de barajul de promovare în Liga 1

Unirea Slobozia poate termina play-off-ul în Liga 2 pe locul 5, sinonim cu un bilet la unul dintre cele două meciuri pentru promovare.

Unirea Slobozia joacă astăzi, pe teren propriu, de la ora 16.00, cu Petrolul Ploiești, singura echipă promovată în Liga 1.

Trupa lui Adrian Mihalcea este obligată să câștige partida și să aștepte ca în meciul dintre Concordia Chiajna și Universitatea Cluj ilfovenii să obțină maxim un punct pentru a prinde in-extremis locul 5.

Cum Steaua București, titulara locului 4, nu are drept de promovare în Liga 1, echipa de pe locul 5 va juca un meci de baraj pentru promovarea în Liga 1.

Adrian Mihalcea: „Dacă vom merge la baraj ar fi extraordinar!”

Adrian Mihalcea trage linie după 9 etape disputate în play-off și se declară mulțumit de modul în care fotbaliștii s-au comportat până acum.

Chiar dacă a bifat două partide mai slabe (înfrângere în deplasare cu FC Hermannstadt și înfrângere în deplasare cu Steaua București), Unirea Slobozia nu s-a făcut de râs deși specialiștii din fotbal o dădeau ca victimă sigură.

Noi, ceea ce am realizat la Slobozia, să ne luptăm până în ultima etapă să prindem un loc de baraj, e extraordinar. Ne-am dat seama unde am greșit cu Steaua și am îndreptat lucrurile. Noi avem finala aceasta cu Petrolul și trebuie să uităm de oboseală și de accidentări. După meciul acesta ori se termină campionatul, ori continuăm lupta. E un meci definitoriu. Grupul și determinarea ne-au adus aici, de ce să nu sperăm?”, a spus Adrian Mihalcea pentru liga2.prosport.ro.

Ne-am impus obiectivele pe parcurs, am vrut locul 10, apoi am vrut play-off, acum vrem locul de baraj. Sperăm să ne îndeplinim și acest obiectiv. Dacă vom reuși să mergem la baraj ar fi extraordinar, dacă nu, sunt destul de mulțumit de ce s-a întâmplat până acum. (ADRIAN MIHALCEA, antrenor principal Unirea Slobozia)

Ilie Lemnaru: „Am dat totul în play-off și suntem mândri de reușita noastră”

Dincolo de presiunea obținerii unei victorii cu Petrolul Ploiești, singura variantă pentru a spera la barajul de promovare în Liga 1, la Unirea Slobozia mulțumirea este cuvântul de ordine după parcursul echipei în play-off.

A pornit totul de la un vis care a devenit realitate. Având rezultate și jucând bine de la meci la meci am ajuns cu elan în play-off-ul de promovare. Nu avem ce să ne reproșăm unul altuia, în play-off știm că am dat totul și suntem mândri de performanța noastră.

Totul ne dă forță să mergem mai departe, să credem că se poate. Am avut 9 finale foarte grele, cu echipe foarte puternice, cu tradiție în fotbalul românesc.”, a scris Ilie Lemnaru, managerul AFC Unirea 04 Slobozia, pe pagina sa de Facebook.

Este un succes că am ajuns aici, suntem aproape să câștigăm, avem nevoie de victorie cu Petrolul Ploiești. Sunt convins că alături de suporteri o putem obține! (ILIE LEMNARU, manager AFC Unirea 04 Slobozia)

Biletul de intrare la meciul cu Petrolul Ploiești costă 10 lei

Unirea Slobozia – Petrolul Ploiești se joacă duminică, de a ora 16.00, pe stadionul Municipal din Slobozia.

Ca la toate meciurile din play-off disputate pe teren propriu, accesul în tribunele stadionului se face pe bază de bilet de intrare în valoare de 10 lei.

Cei care dețin abonamente achiziționate la începutul sezonului competițional, doamnele, domnișoarele, copiii și adolescenții cu vârsta de până la 18 ani au acces gratuit și la acest meci.

Biletele pot fi cumpărate în ziua meciului de la casa de bilete de la intrarea în stadionul din Slobozia, deschisă de la ora 11.00.

Related posts