Sport 

Adrian Mihalcea, dureros de sincer: „Doamne ferește, dacă ajungem la baraj! Ne-am face de râs!”

Adrian Mihalcea a fost foarte supărat după înfrângerea echipei Unirea Slobozia cu Steaua București, de departe cel mai slab meci al echipei sale în play-off în Liga 2.

Adrian Mihalcea a fost dureros de sincer la finalul partidei cu Steaua București și nu și-a menajat deloc jucătorii.

Supărat pe modul deplorabil în care a arătat echipa sa pe teren în prima repriză, antrenorul principal de la Unirea Slobozia a făcut trei schimbări imediat după pauză dar fără prea mare efect pozitiv.

La finalul partidei în care adversarii au avut cel puțin 6 titulari în afara lotului și au trimis pe teren mulți fotbaliști tineri, tehnicianul i-a felicitat pe cei de la Steaua București și i-a desființat pe jucătorii săi.

Adrian Mihalcea: „O prestație dezamăgitoare. E cea mai slabă partidă de anul acesta!”

O prestație dezamăgitoare. E cea mai slabă partidă din anul acesta, nu am avut niciun pic de atitudine. Avem în acest sfârșit de campionat, pe lângă oboseala acumulată, și jucători care se gândesc să deja să prindă alte transferuri și cumva nu mai sunt conectați sută la sută la importanța jocului. Ne-o asumăm, că nu mai avem ce să facem, dacă așa cred de cuviință. Chiar nu mai avem ce să facem.”, a spus Adrian Mihalcea imediat după meci.

Probleme au apărut imediat după meciul câștigat la Cluj, unii dintre fotbaliști acuzând oarecum surprinzător diverse afecțiuni chiar înaintea partidei cu Concordia Chiajna, meci decisiv pentru locul 5, sinonim cu un meci de baraj cu promovarea în Liga 1 pe masă.

Suntem storși, nu avem jucători, nu vreau să mă repet, unii dintre ei se gândesc deja în altă parte. Vom face schimbări, poate vor apărea și jucători noi de pe la juniori dacă tot nu mai avem nicio șansă. (ADRIAN MIHALCEA, antrenor principal UNIREA Slobozia)

Chiar dacă nu i-a nominalizat pe fotbaliștii despre care simte că nu mai trag pentru Unirea Slobozia așa cum ar trebui și cum s-au angajat prin contract, Adrian Mihalcea a răspuns acestui tip de atitudine prin modul în care a ales să facă schimbările în meciul cu Steaua București, fotbalistul Răzvan Greu, altă dată titular de drept, fiind păstrat pe banca de rezerve până la finalul partidei.

Decât în genunchi la baraj, mai bine lipsă!

Adrian Mihalcea a vorbit și despre șansele echipei sale de a mai prinde locul 5, cel care dă dreptul participării la barajul de promovare în liga 1 în cazul în care Steaua București, titulara locului 4, nu are drept de promovare în acest sezon.

Vom vedea ce va fi în ultima etapă dar nu mai avem nicio șansă. Doamne ferește!, dacă ne trezim că suntem pe acel loc de baraj, ne mințim. Vom fi victimă sigură. Adică fără nici 1 la sută șanse. Mi-am dat seama după acest meci și după partida cu Concordia Chiajna că nu suntem pregătiți pentru un baraj. Ne-am face de râs. Mai bine rămânem așa, cu această imagine frumoasă, am dus cât am putut.”, a mai spus Adrian Mihalcea.

Înaintea ultimei etape, Unirea Slobozia ocupă locul 6, cu 40 puncte, cu unul mai puțin decât Concordia Chiajna, formația de pe locul 5.

În cazul unei victorii cu Petrolul Ploiești, coroborată cu maxim un punct obținut de Concordia Chiajna pe teren propriu cu Universitatea Cluj, Unirea Slobozia va prinde in-extremis locul 5, loc de baraj în cazul în care Steaua nu va primi posibilitatea de a promova în Liga 1 pe ultima sută de metri a campionatului.

Related posts