Favorite Sport 

Unirea Slobozia pierde cu Universitatea Cluj după două grave greșeli de arbitraj

Unirea Slobozia continuă seria de rezultate proaste în Liga 2 și leagă a doua înfrângere la rând în campionat, 0 – 2 cu Universitatea Cluj.

Unirea Slobozia nu a reușit să obțină vreun punct din confruntarea cu Universitatea Cluj, una dintre echipele angrenate în lupta pentru promovarea în Liga 1.

Rezultatul final a fost însă determinat de două greșeli mari de arbitraj din prima repriză, ambele în defavoarea oaspeților, petrecute la scorul de 0 – 0.

Unirea Slobozia nu a primit 11 metri la un henț de manual

Unirea a început curajos meciul cu Universitatea Cluj și în minutul 7 Cruceru trage de la 30 metri de poartă, șut plasat ce trimite mingea spre vinclu însă fără forța necesară pentru a-i pune probleme reale portarului Gorcea.

Trei minute mai târziu, la o fază de atac a Unirii, fundașul Dican ia mingea cu mâna chiar în fața centralului George Găman dar acesta, în loc să indice punctul cu var, fluieră aiurea fault în atac.

Universitatea Cluj reacționează în minutul 15 prin Mitrea, șut din stânga lângă bara laterală, Gurău se întinde și respinge în corner.

Unirea Slobozia a primit gol din ofsaid

Minutul 30 avea să producă o fază controversată în careul gazdelor. Șut din 18 metri ușor lateral dreapta, Coadă plonjează în 6 metri și atinge ușor mingea care se oprește în plasă iar golul este anulat pe motiv de ofsaid.

Peste doar patru minute faza se repetă trasă la indigo în celălalt careu. Ribeiro centrează dintr-o lovitură liberă din dreapta, Boiciuc trimite spre poartă, Gurău respinge în față și Hofman, aflat într-o evidentă poziție afară din joc, împinge mingea în plasă iar golul marcat neregulamentar este validat.

Până la pauză se consumă o singură fază notabilă de poartă, Haită trece de Toma în dreapta careului, trage apoi la prima bară dar Gurău este omul potrivit la locul potrivit și respinge în lateral.

Unirea, îngropată de un gol superb

Conturile au fost închise definitiv la 10 minute de la revenirea de la cabine. Excelentul Hofman profită de o neatenție, suflă mingea dintre Toma și Coadă, îl fentează ca-n curtea școlii pe Dinu și îl execută pe Gurău cu un șut plasat ce trimite mingea în plasa laterală.

Oaspeții acuză șocul primirii golului, își pierd luciditatea și recurg doar la mingi aruncate de fundași la bătaie la limita careului advers, baloane înalte ce sunt pradă ușoară pentru defensiva celor de la Universitatea Cluj.

Minutul 85 aduce două faze periculoase de atac pentru ambele echipe. Mai întâi, mingea șutată de Mustacă din afara careului este ușor deviată de portarul Gorcea și lovește transversala.

Defensiva gazdelor respinge apoi mingea care ajunge la Hofman, șut din dreapta, Gurău atinge mingea iar aceasta lovește bara laterală a porții și apoi sare în lateral.

Unirea Slobozia pierde cu 0 – 2 meciul cu Universitatea Cluj și continuă seria de meciuri slabe, cu rezultate pe măsură, alunecând în clasament până pe locul 8.

UNIVERSITATEA CLUJ: Gorcea – Alarcon, Dican, Ispas, Mitrea, Ribeiro, Balgiu, Haită, Blejdea, Hofman, Boiciuc. Au mai jucat: Gîț, Acolatse, Pîrvulescu, Răducanu, Tescan. Antrenor: Eric Lincar.

UNIREA SLOBOZIA: Gurău – Ibrian, Dinu, Perju, Toma, Coadă, Cruceru, Bolohan, Greu, Mustacă, Ivan. Au mai jucat: Trașcu, Stoica, Savu, Turcu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Related posts