Favorite Sport 

Unirea Slobozia pierde în meciul amical cu Farul Constanța

Unirea Slobozia nu a reușit un rezultat pozitiv în meciul amical cu prim-divizionara Farul Constanța, echipă antrenată de Gheorghe Hagi.

Unirea Slobozia pierde în amicalul cu Farul Constanța deși echipa de la malul mării a folosit mulți jucători tineri.

Fără 12 fotbaliști chemați la echipele naționale, formația antrenată de Gheorghe Hagi s-a impus cu 2 – 0 în partida cu Unirea Slobozia, disputată pe stadionul Central al Academiei Hagi.

Mai mulți juniori ai gazdelor au fost trimiși să joace cu echipa din Liga 2 la care antrenorul Adrian Mihalcea a dat minute unui număr de 21 de jucători avuți la dispoziție.

Gazdele au deschis scorul în minutul 32, realizare a lui Enes Sali, minge trimisă în plasă din apropierea porții după ce portarul Gurău reușise să apere la un șut periculos.

Șase minute mai târziu Farul Constanța a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, transformată în gol de Casap, potrivit site-ului oficial al echipei Farul Constanța.

Gheorghe Hagi a folosit 25 de jucători, pe formule combinate de tineri de perspectivă și fotbaliști care evoluează în mod constant în partidele din Liga 1. (FOTO: farulconstanta.com)

FARUL Constanța: Brănescu – Boboc, Dobrosalevici, Mladen, Borza, Josemi, Piers, Casap, Ely, Chițu, Sali. Au mai jucat: Mușat – Ely, De Nooijer, Ștefănescu, Chera, Mitulețu, Onuț, Voicu, Călin, Purece, Ganea, Cojocaru, Malama, Boicu. Antrenor: Gheorghe Hagi.

UNIREA Slobozia: Gurău – Trașcu, Dinu, Perju, Toma, Coadă, Cruceru, Bolohan, Greu, Radu, Stoica. Au mai jucat: Poiană – Afalna, Turcu, Ivan, Lemnaru, Dorobanțu, Eavaz, Mihai, Savu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Related posts