Sport 

Unirea Slobozia rămâne invincibilă și după meciul cu Steaua

Unirea Slobozia și CSA Steaua au încheiat la egalitate, scor 1 – 1, meciul disputat la Slobozia în fața a circa 2.500 spectatori.

Unirea Slobozia rămâne invincibilă în Liga 2 și după a patra etapă. Cu trei victorii și un rezultat de egalitate trupa lui Adrian Mihalcea ocupă locul 2 în ierarhie.

Unirea Slobozia, mai bună ca Steaua

Unirea Slobozia a început tare meciul cu CSA Steaua, deloc speriată de renumele formației vizitatoare.

Pase scurte, repetate și precise, mingea pusă jos și acțiuni în viteză semnate de fotbaliștii Unirii i-au descumpănit pe oaspeți.

Cruceru, șut puțin pe lângă poartă din lovitură liberă, și Ibrian, șut din acțiune peste transversală, au fost avertismentele primului sfert de oră pentru defensiva Stelei.

Unirea a realizat că poate și mai mult și insistența din atac avea să dea roade în minutul 30.

Bătăiosul Mustacă recuperează în careul mic, trece prin dribling de Oroian, fundașul pune mâna pe adversar și îi întinde piciorul drept în față, suficient pentru un fault de 11 metri.

Constantin Toma este conectat la importanța momentului și trimite direct în vinclul porții după ce din fentă l-a aruncat pe portar în colțul opus.

Bucuria gazdelor este însă de scurtă durată. Șase minute mai târziu, la un corner din stânga, mingea nu este respinsă convingător de defensivă și sare norocos la Chipirliu. Șut năpraznic din unghi și pe tabelă se face 1 – 1.

Până la odihnă cele două echipe încearcă poarta adversă doar din lovituri libere. Mai întâi Toma trage pe lângă poartă în minutul 43 pentru ca în prelungirile primei părți Bărbulescu să trimisă de la 23 metri la un metru de bara din dreapta a porții lui Gurău.

Oprița a făcut schimbare la trecerea timpului, în minutele de prelungire

Decis să dinamizeze acțiunile pe flancul drept al atacului, Adrian Mihalcea îl trimite imediat după pauză pe teren pe Christo Bolohan și tânărul jucător a confirmat încrederea tehnicianului.

Incisiv și mai mereu primul la minge, Bolohan a creat presiune pe extremă și în minutul 50 scoate mingea pentru șutul din buza careului mare semnat de Cruceru, mingea aproape atingând stâlpul din stânga al porții.

Steaua nu reușește să iasă periculos spre poarta Unirii în ciuda celor trei schimbări făcute în minutul 60 de antrenorul Daniel Oprița.

Unirea Slobozia are la mijlocul reprizei nu mai puțin de patru cornere la rând, la ultimul dintre ele mingea deviată neinspirat de Oroian îl păcălește pe portar dar Chipirliu apare providențial și respinge cu capul de pe linia porții.

Constantin Toma, minutul 85, trage din lovitură liberă puțin peste transversală pentru ca trei minute mai târziu, abia intrat pe teren Suciu, să reia cu capul la câțiva centimetri peste bara transversală.

Împotriva cursului jocului CSA Steaua putea da lovitura în prelungirile meciului dar plonjonul la sacrificiu al lui Constantin Toma în fața lui Chipirliu trimite mingea într-un corner care n-a adus nimic notabil.

Unirea Slobozia și CSA Steaua se mulțumesc la final cu o remiză care le menține pe locurile 2 și 3 în Liga 2.(VEZI AICI ȘI AICI GALERII FOTO DE LA MECI!)

Fotoliul de lider a fost preluat de Concordia Chiajna, singura echipă cu patru victorii din patru meciuri după succesul din deplasare cu Czikzsereda Miercurea Ciuc.

Pentru Unirea Slobozia urmează miercuri meci de Cupa României în deplasare cu CS Popești Leordeni și sâmbătă meci în Liga 2 în deplasare cu Astra Giurgiu.

UNIREA Slobozia: Gurău – Ibrian, Dinu, Perju, Toma, Cruceru, Coadă, Savu, Greu, Mustacă, Stoica. Au mai jucat: Bolohan, Suciu, Ivan, Lazăr. Antrenor: Adrian Mihalcea.

CSA STEAUA: Bărbărău – Oroian, Walace, Beța, Ilie, Bărbulescu, Mihăescu, Zaharia, Chipirliu, Drăghici, Buhăescu. Au mai jucat: Răsdan, Băjenaru, Huiban, Em. Pacionel, Șt. Pacionel. Antrenor: Daniel Oprița.

Related posts