Sport 

Unirea Slobozia, remiză amicală cu opt goluri

Unirea Slobozia și Unirea Constanța au încheiat la egalitate, scor 4 – 4, meciul amical disputat la baza FCSB.

Unirea Slobozia, remiză amicală cu opt goluri într-un meci jucat cu Unirea Constanța pe un teren sintetic.

Partida de pregătire a avut o evoluție surprinzătoare a scorului, fiecare dintre echipe câștigând clar câte o repriză.

Repriza 1: Unirea Slobozia, autogol și trei goluri

Unirea Slobozia a început ezitant meciul și la o fază care nu anunța nimic oferă un cadou nesperat adversarilor.

Fundașul Perju nu se înțelege cu portarul Poiană și trimite spre propria poartă fără să vadă că aceasta este goală, autogolul fiind copie la indigo cu autogolul lui Bănel Nicoliță din meciul cu Real Madrid.

Golul picat împotriva cursului jocului i-a ambiționat pe oamenii lui Adrian Mihalcea și la exact o jumătate de oră de la startul meciului reușesc să înscrie de trei ori în trei minute.

Mai întâi Afalna centrează de pe dreapta până în centrul careului unde atacantul Vadim Gulceac pune simplu latul și trimite mingea în plasă.

Constănțenii pierd imediat mingea după repunerea de la centru, Mustacă îi fură balonul unui adversar și trage cu sete din marginea careului mare făcând inutil plonjonul portarului.

Ofensiva continuă și peste doar un minut Afalna centrează din nou foarte bine de pe dreapta iar micuțul Mustacă reușește să înscrie cu capul de la opt metri de poartă.

Repriza 2: Unirea Constanța, autogol și trei goluri

La pauză antrenorul Adrian Mihalcea schimbă echipa ca la hochei pe gheață și, din nefericire, aspectul jocului se schimbă net în favoarea constănțenilor.

Cu un excelent flanc stâng, aceștia reușesc să reducă din handicap în chiar primul minut al reprizei.

O minge bâlbâită de apărare ajunge la Lăcătuș care trage impecabil de la 17 metri, direct în vinclu.

Ibrian și compania nu reușesc să treacă peste șocul golului primit atât de repede și peste câteva minute se restabilește egalitatea.

Neacșu nu renunță să alerge în tușă după o minge ce părea că iese afară, pătrunde în interiorul careului și în locul unei centrări alege să tragă din unghi pe sub portarul Gurău.

Unirea Slobozia este obligată să o ia de la capăt dar compartimentul median nu livrează mingi utile pentru șarje ofensive periculoase.

Reușește însă să conducă din nou pe tabela de marcaj după ce adversarii întorc cadoul primit de ei în prima repriză.

O lovitură liberă de pe stânga este executată de Toma iar un fundaș încearcă să respingă cu capul în corner dar trimite imparabil în plasă, lângă bara laterală.

Bucuria avantajului pe tabelă ține însă doar 5 minute. Gurău încearcă să iasă cu pasă scurtă din propriul careu dar greșește și Ardelean marchează cu o scăriță din 13 metri, iar meciul se termină 4 – 4. (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!)

UNIREA SLOBOZIA, repriza 1: Poiană – Dorobanțu, Lazăr, Perju, Mihai, Coadă, Trașcu, Silaghi, Afalna, Mustacă, Gulceac.

UNIREA SLOBOZIA, repriza 2: Gurău – Ibrian, Dinu, Perju (min. 65 Lemnaru), Mihai (min 60. Toma), Cruceru, Trașcu, Bolohan, Greu, Ivan (min. 65 Gîrbăcea), Gherghiceanu.

Related posts