Favorite Sport 

Unirea Slobozia, repriză în genunchi la Buzău

Unirea Slobozia a fost umilită în prima repriză cu FC Buzău. Gazdele s-au distrat cu ofensiva adversă și au punctat de 3 ori în 45 minute.

Unirea Slobozia visa la o victorie în meciul din deplasare cu FC Buzău, trei puncte ce ar fi dus-o în play-off în Liga 2 cu o etapă înainte de finalul sezonului regular.

Fotbaliștii antrenați de Constantin Enache au dormit însă în ghete în primele 45 de minute iar visul frumos de dinaintea startului partidei s-a transformat în cel mai negru coșmar.

Defensiva, atuul echipei până la reluarea campionatului, a încasat trei goluri în 45 de minute. Echipa termură acum cu gândul că poate rata prezența în elita echipelor din eșalonul secund.

Defensivă inexistentă în prima repriză

Meciul de la Buzău a început perfect pentru gazde. În minutul 11, Angelov a pătruns nestingherit cu mingea la picior și a șutat de la 20 metri. Mingea este ușor deviată, portarul Păduraru o atinge și el, aceasta lovește bara și intră în poartă.

Oaspeții nu apucă să se dezmeticească din lovitura primită și FC Buzău lovește necruțător pentru a doua oară în minutul 15. Șut din dreapta, mingea ajunge la Angelov care o trimite puternic peste transversală, moment în care este faultat de Ibrian.

Intrare întârziată, cartonaș galben pentru fundaș și lovitură de la 11 metri. Execută plasat Alexandru, mingea lovește bara din dreapta și se duce norocos în poartă, semn că astrele s-au aliniat doar în favoarea trupei lui Adrian Mihalcea.

Fotbaliștii Unirii nu reușesc să lege trei pase și devin de multe ori ridicoli, transformați în jaloane de adversari. În minutul 19 putea fi 3 – 0 la pătrunderea lui Angelov, minge întoarsă pentru șutul lui Alexandru, deviată în corner în ultimul moment de Păduraru.

Iureșul ofensiv al gazdelor este total și în minutul 28 Angelov centrează, mingea trece de Păduraru, de departe la cel mai slab joc al său la Unirea, lovește bara și revine în teren de unde este respinsă de Coadă, fază la care gazdele cer lovitură de la 11 metri.

Ratează apoi Alexandru, șut din apropiere printre picioarele lui Păduraru, care reușește totuși să atenueze viteza balonului și să-l prindă.

Nu la fel de norocos este în ultimul minut al reprizei: Angelov intră în careu pe stânga, trage din 10 metri, Păduraru respinge ciudat și mingea sare în buza porții de unde este trimisă în poartă de Gaitan.

Un gol de doi bani speranță

Cu avantaj de trei goluri luat până la odihnă, FC Buzău trece la un joc în care preocuparea principală este controlul zonei mediene și, dacă este cazul, doar șarje ofensive pe contraatac.

Convinși că oricum nu mai au mare lucru de pierdut, jucătorii lui Constantin Enache cuceresc treimea neutră dar sunt lipsiți total de inspirație în fața careului advers.

A fost nevoie de un corner executat în minutul 62 foarte bine de Constantin Toma și transformat în gol de reluarea lui Lazăr din fața careului mic pentru o brumă de speranță.

Peste cinci minute, la o fază identică, portarul Stoian iese pe sub minge însă niciun fotbalist de la Unirea nu reușește să o trimită în poartă.

Moment de furie pentru Adrian Mihalcea care sparge cu pumnul peretele din plastic de pe banca de rezervă, reușind să se rănească la unul dintre degetele mâinii stângi.

Unirea Slobozia poate marca golul doi în minutul 80: minge trimisă plasat cu capul de Coadă, balonul se duce la rădăcina barei din stânga, poartarul reușește în ultimul moment să o respingă dar după ce aceasta pare că a trecut cu toată circumferința de linia porții.

Cum tușierul nu a semnalizat iar centralul Bogdan Dumitrache era departe de fază pentru a observa, scorul a rămas 3 – 1 pentru gazde până la finalul jocului.

FC Buzău învinge Unirea Slobozia (DĂ CLICK AICI pentru fotografii de la meci!) și soarta celor două echipe se va decide în ultima etapă a sezonului regular.

FC BUZĂU: Stoian – Oteliță, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu, Gaitan, Lopez, Lazăr, Dudu, Angelov, Alexandru. Au mai jucat: Boiciuc, Greu, Trebotic, Munteanu, Șuteu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

UNIREA SLOBOZIA: Păduraru – Ibrian, Lazăr, Perju, Toma, Coadă, Ekollo, Bolohan, Afalna, Bujor, Rus. Au mai jucat: Levy, Mustacă, Dinu, Boțogan, Prejmerean. Antrenor: Constantin Enache.

Related posts