Favorite Sport 

Unirea Slobozia, victorie încântătoare cu trei goluri marcate

Unirea Slobozia a terminat pe locul 2 sezonul regular din Liga 2 după ce a învins pe teren propriu formația Corvinul Hunedoara.

Unirea Slobozia a terminat pe poziția secundă sezonul regular din Liga 2, va juca cel puțin în barajul pentru promovarea în Liga Națională dar are și prima șansă la loc promovabil direct.

Echipa lui Adrian Mihalcea s-a impus în derby-ul pentru locul 2 în fața nou-promovatei Corvinul Hunedoara, surpriza plăcută a sezonului competițional.

Oaspeții au venit la Slobozia cu lecția pragmatismului învățată la perfecție și au știut să țină în prima repriză mingea departe de propriul careu.

Unirea n-a arătat deloc bine, cu jucători parcă loviți de o astenie de primăvară ce l-a nemulțumit teribil pe Adrian Mihalcea, tehnician care a găsit însă la pauză cuvintele potrivite pentru a-i trezi pe jucătorii săi la realitate.

Cea mai bună repriză din campionat

Nu trecuseră 30 de secunde din partea secundă și gazdele semnau prin Vlăsceanu cea mai mare ocazie a meciului, șut din unghi din careul mic, minge scoasă cu greu de portar cu piciorul, ca la handbal.

Iureșul total a luat pe nepregătită defensiva Corvinului, masată în fața și în interiorul propriului careu, incapabilă să gestioneze furia din jocul gazdelor.

Unirea Slobozia are două cornere în trei minute și era evident că era doar o chestiune de timp până când va marca. Eveniment așteptat de cei peste 2500 spectatori și gustat din plin în minutul 56.

Neobositul căpitan Constantin Toma a centrat din lovitură liberă din stânga în careu, mingea este respinsă până la marginea careului de unde tânărul Andrei Dorobanțu o trimite cu sete lângă bara laterală stânga, imposibil de respins.

Tribunele sunt în delir dar suspină două minute mai târziu, Afalna îl lansează în adâncime pe Purece însă șutul acestuia de la 14 metri duce mingea puțin peste transversală.

Spectatorii jubilează însă în minutul 65: Vlăsceanu deviază pentru Afalna, acesta îi întoarce mingea, fentă din corp care-l lasă singur cu portarul Lefter și scorul devine 2 – 0.

Corvinul Hunedoara dă senzația că are puterea să revină în joc după ce înscrie în minutul 74, corner executat de Neacșa, minge ajunsă la Lică și șut simplu cu latul din 6 metri, lângă bara din stânga.

Gazdele își reiau însă atacurile și în minutul 76 Afalna este lansat în adâncime de Ibrian, portarul iese în întâmpinare, atacantul încearcă să-l lobeze cu o lovitură de cap dar aceasta nu are înălțimea necesară.

Trei minute mai târziu Toma bate plasat o lovitură liberă de la 28 metri poziție centrală, mingea se duce la o palmă de bara din dreapta.

Se arată 8 minute de prelungire, gazdele protestează dar din tribune se aude un îndemn la atac, că este timp și pentru al treilea gol.

Vlăsceanu pare că-l aude și în minutul 95 îl ia la mână pe Iacob, trece în viteză de acesta și îl servește ideal pe Ekollo care trimite simplu și eifcient pentru a desăvârși repriza perfectă.

DĂ CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII DE LA MECI!

Unirea Slobozia câștigă cu 3 – 1 meciul cu hunedorenii și termină în fața acestora în sezonul regular din Liga 2.

Urmează tragerea la sorți pentru programul meciurilor din play-off, un mini-campionat cu meciuri tari în care Unirea Slobozia, deja sigură de un loc de baraj pentru Liga 1, are ca obiectiv una dintre cele două poziții ce asigură promovarea directă.

UNIREA Slobozia: Rusu – Ibrian, Andreș, Pospielov, Toma, Pacionel, Coadă, Doronbanțu, Purece, Vlăsceanu, Afalna. Au mai jucat: Lazăr, Cojocari, Ekollo, Atanase. Antrenor: Adrian Mihalcea.

CORVINUL Hunedoara: Lefter – Iacob, Lică, Manolache, Velisar, Hrezdac, Chindriș, Lupu, Neacșa, Mitran, Coman. Au mai jucat: Bradu, Câmpan, Pop, Pîrvulescu. Antrenor: Florin Maxim.

Related posts