Eveniment Favorite Social 

URBAN Slobozia, acțiune de împădurire la Stația de Epurare Slobozia

URBAN Slobozia îi invită pe slobozeni să planteze puieți joi, 21 martie, de la ora 13.00, în incinta de la marginea municipiului.

URBAN Slobozia organizează o acțiune de plantare arbori în incinta Stației de Epurare a Municipiului Slobozia, o zonă văduvită de lipsa copacilor meniți a crește calitatea aerului.

EPURAREA VERDE este inițiativa operatorului regional de apă și apă uzată cu acționar majoritar Consiliul Județean Ialomița la care sunt invitați să participe toți cei care vor să planteze puieți. Echipamentele necesare de lucru vor fi asigurate în totalitate de societate.

„Fiecare arbore plantat va avea efecte benefice asupra mediului, contribuie la ionizarea şi împrospătarea aerului, deţine funcţii estetice şi recreative de care se vor bucura toţi cetăţenii Municipului Slobozia.”, au transmis cei de la URBAN Slobozia, într-o postare pe Facebook.

Speciile de arbori ce se pretează solului existent și pe care SC URBAN SA Slobozia i-a achiziționat de la Direcția Silvică Ialomița sunt puieți de salcie, de simbovină, tilia tomentosa și stejar roșu.

Branșamentul individual te scapă de plata pierderilor de pe rețeaua comună

Related posts