Favorite Social Viața la țară 

URBAN Slobozia a montat un bazin de stocare apă în comuna Scânteia

URBAN Slobozia intenționează să monteze în fiecare localitate unde asigură servicii bazine de stocare a apei potabile.

URBAN SA Slobozia a demarat în acest an „Programul Bazine de stocare apă potabilă” în unitățile administrativ-teritoriale unde asigură servicii de alimentare cu apă.

Scânteia este prima localitate rurală unde operatorul regional al cărui pachet majoritar îl deține Consiliul Județean Ialomița a finalizat lucrarea de montare a unui bazin de stocare apă.

Este vorba de un rezervor de capacitate 200 mc (foto) ce va reduce la minim situațiile în care localitatea ar putea să rămână fără apă, mai ales în perioadele caniculare, tot mai dese în ultimii ani în județul Ialomița.

SC URBAN SA Slobozia depune toate eforturile pentru ridicarea gradului de confort al locuitorilor Municipiului Slobozia și celor din localitățile ce fac parte din raza proprie de operare!”, transmite operatorul regional de apă și ape uzate.

URBAN SA Slobozia și-a propus ca în următoarele luni, în parteneriat cu ADI Periurbană și localitățile operate, să poate monta cât mai multe astfel de bazine de stocare ce permit ca livrarea cu apă potabilă să fie continuă, fără întreruperi.

Bazinul de apă montat la Scânteia face parte dintr-un pachet compus și din panouri fotovoltaice menite a acoperi în mare parte costurile cu energie electrică necesară alimentării sistemului. Costul total al pachetului investițional, calculat la prețurile actuale, se ridică la 350.000 – 400.000 lei.

Related posts