Favorite Social 

URBAN Slobozia lucrează marți în cartierul Ionel Perlea. Furnizarea apei va fi sistată

URBAN Slobozia va interveni la rețeaua de distribuție a apei marți, 3 octombrie, în intervalul 09.00 – 16.00, când apa nu va curge la robinete.

URBAN Slobozia lucrează marți în cartierul Ionel Perlea din municipiul Slobozia iar furnizarea apei va fi sistată.

„S.C. URBAN S.A. SLOBOZIA, vă aduce la cunoștință faptul că MARȚI – 03.10.2023, între orele 09:00 – 16:00, va fi sistată furnizarea apei potabile în CARTIERUL IONEL PERLEA: strada Nordului, strada Ionel Perlea, strada Gheorghe Dima, strada Ciprian Porumbescu, strada Liliacului.”, au anunţat reprezentanţii operatorului regional de apă și apă uzată.

Echipele de intervenție ale operatorului vor înlocui branșamentele din zonă. Acestea sunt metalice și pot angrena substanțe din cauza cărora apa își poate schimba proprietățile.

Se încearcă astfel ca apa care întrunește condițiile de potabilitate la plecarea din stația de pompare să nu mai ajungă, în anumite situații, nepotabilă la consumatori.

În același interval orar se vor înlocui robineții și se vor efectua lucrări de reparații la adresa nr.112 din strada Ionel Perlea.

Ne cerem scuze consumatorilor pentru disconfortul creat și vă informăm că vom lua toate măsurile necesare pentru reluarea furnizării apei potabile în timp optim.”, au mai transmis cei de la URBAN Slobozia.

Related posts