Eveniment Favorite 

VIDEO, CARANTINĂ LA ȚĂNDĂREI: Desfășurare de forțe pe străzi, zeci de localnici amendați

20 de dispozitive de ordine și siguranță publică au acționat în puncte fixe și prin patrulare după ce orașul Țăndărei a intrat în carantină.

Poliția, Jandarmeria și Armata au verificat tot ce-a mișcat în Țăndărei, mai ales după lăsarea întunericului.

Amenzile date de cei 160 de agenți în timpul controalelor din trafic și de pe străzi au curs și au cumulat sancțiuni de 13.000 lei.

Urmare a neregulilor constatate polițiștii au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare.

Au fost controlate în trafic 630 de autovehicule și legitimate peste 900 de persoane.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat verificări pe raza orașului Țăndărei la persoanele fizice deținătoare de arme.

CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Zeci de cadre medicale din Spitalul Urziceni testate de coronavirus

S-au ridicat 11 arme letale și 2 neletale, în conformitate cu prevederile stabilite prin ordonanțele militare.

Polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au acționat pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală. S-au confiscat bunuri în valoare de peste 2000 de lei.

Polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au fost sprijiniți de colegii de la Inspectoratul General de Poliție, jandarni, polițiști locali din Țăndărei și efective ale Armatei.

Acțiunile de control s-au vrut a fi un avertisment pentru locuitorii din Țăndărei după ce orașul a fost declarat zonă de carantină. 

Related posts