Eveniment Favorite 

VIDEO, CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Un bărbat din Țăndărei suspect de coronavirus a murit

Bărbatul de 39 ani a murit după ce a fost consultat la Spitalul Orășenesc Țăndărei. I s-au recoltat probe dar rezultatul testului încă nu a fost comunicat DSP Ialomița.

Un bărbat de 39 ani din orașul Țăndărei a murit la ora 1.50, la scurtă vreme după ce a fost consultat la camera de gardă a Spitalului din localitate.

Bărbatului i-au fost recoltate probe necesare testării COVID-19 dar până în acest moment de la București nu a venit rezultatul testării.

Omul nu se afla pe listele de monitorizare zilnică înregistrate de către Direcția de Sănătate Publică Ialomița.

S-a dispus ca în regim de urgență să se efectueze teste tuturor celor cu care a intrat în contact persoana decedată deși, oficial, nu se știe dacă a murit de coronavirus.

În cazul confirmării prezenței coronavirusului un alt lot de cadre medicale va rămâne izolat la domiciliu.

Spitalele Slobozia și Țăndărei au zeci de medici, asistenți medicali și angajați în autoizolare după ce o pacientă din Țăndărei cu coronavirus a tranzitat cele două unități medicale.

Un alt bărbat din Țăndărei testat pozitiv cu coronavirus este internat în Institutul Matei Balș din capitală.

El s-a filmat mai întâi în Ambulanța care-l transporta la București iar astăzi a transmis live de pe patul spitalului îndemnându-și prietenii și rudele să nu iasă din casă.

Ironie a sorții, pe 11 martie Literaș Eduard s-a filmat în fața Spitalului din Țăndărei și anunța că semenii săi reveniți din Italia au adus cu ei și coronavirusul. 

Related posts