Eveniment Favorite 

VIDEO: Tânărul evadat din sediul Poliției Urziceni a fost prins

Tânărul care a evadat dintr-o toaletă din sediul Poliției Municipiului Urziceni a fost prins vineri după-amiază la Alexeni.

Tânărul de 18 ani evadat din sediul Poliției Urziceni a fost prins la exact trei zile de la momentul în care a reușit să înșele vigilența polițiștilor.

Căutat terestru, inclusiv cu ajutorul câinilor, dar și aerian, cu un elicopter al Poliței Române, tânărul a reușit să fie mai mereu cu un pas înaintea urmăritorilor săi și să scape vreme de 72 de ore.

Tânărul evadat a fost prins la Alexeni

În după amiaza zilei de astăzi, în jurul orei 16:30, în urma unei ample acțiuni desfășurate forțele de ordine l-au prins pe tânărul de 18 ani, din județul Iași, care a evadat în data de 24 august din sediul Poliției Municipiului Urziceni.”, a anunțat vineri IPJ Ialomița.

Tânărul evadat a fost depistat pe raza localității Alexeni după ce în cursul dimineții mai mulți săteni din Valea Măcrișului anunțaseră Poliția că-l văzuseră pe una dintre ulițe.

Se pare ca tânărul se ascundea în casa unor localnici, fiind interceptat și prins în urma unor descinderi ale luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița și polițiștilor din cadrul Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliție Române.

 

Urmăritul se află în custodia polițiștilor, cercetările fiind în curs de desfășurare cu el în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița.

Tânărul va fi cercetat în continuare de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis.

Alături de el, în dosar este cercetat și un alt tânăr, de 17 ani, pentru aceleași infracțiuni.

Se încheie astfel 72 de ore de căutări după ce tânărul de 18 ani, din județul Iași, a evadat de sub escortă în timp ce se afla în grupul sanitar din cadrul Poliției Municipiului Urziceni.

El a părăsit clădirea pe geamul exterior ce nu era prevăzut cu gratii de protecție.

În acțiunile de căutare au fost angrenați peste 100 de polițiști și jandarmi, un câine de urmă, fiind primit sprijin aerian din partea Inspectoratului General de Aviație al MAI. (VIDEO: IPJ Ialomița)

Related posts