Sport 

Unirea Slobozia continuă fără înfrângere în Liga 2

Unirea Slobozia a încheiat la egalitate pe terenul unei echipe venite din Liga 1 și își menține invincibilitatea în actualul sezon.

Unirea Slobozia a încheiat cu egal, scor 1 – 1, meciul de deplasare cu Astra Giurgiu, echipă retrogradată din Liga 1.

Confruntarea a fost la discreția oaspeților care s-au lovit însă de un portar în zi de grație, de ghinionul a două mingi trimise în bară și de imprecizia la finalizare.

Unirea Slobozia și-a făcut meciul ușor din start

Nici nu se așezaseră bine echipele pe teren că Unirea Slobozia deschidea scorul. Era minutul 5 când Răzvan Greu îi pune mingea pe șut lui Ionuț Stoica și acesta îl execută pe portarul Sebastian Moroz cu un șut în diagonală expediat de la 9 metri de poartă.

Astra încearcă o revenire rapidă și trei minute mai târziu reușește să trimită mingea în poartă. Căpitanul Dragoș Gheorghe îl lansează în adâncime pe Ionuț Zaharia însă reușita este anulată corect pe motiv de ofsaid.

Cu avantaj pe tabelă Unirea trece la un joc de posesie în zona neutră și până în minutul 30 lipsesc ocaziile mari de gol.

Oaspeții au șansa dublării avantajului în minutul 31, șut de la 25 metri semnat de Cruceru și Moroz scoate greu de sub transversală.

Cinci minute mai târziu Astra Giurgiu are o ocazie importantă de egalare: Zaharia pătrunde pe dreapta, trimite în centru la Gheorghe care șutează violent la mai puțin de un metru de bara laterală din stânga.

Ionuț Coadă trage apoi din apropierea liniei de aut de poartă un șut înșelător care duce mingea sub transversală, portarul o agață în ultima clipă, aceasta sare în față la Bolohan care o trimite cu capul pe lângă vinclu, în plasa laterală.

Astra a egalat împotriva cursului jocului

Unirea Slobozia a revenit de la odihnă decisă să puncteze golul liniștii și în minutul 48, la o centrare din dreapta a lui Ibrian, Greu reia cu capul de la 8 metri poziție centrală, portarul este bătut dar mingea se scurge pe lângă țintă.

Zece minute mai târziu tânărul Chiristo Bolohan își pune mingea pe șut de la 30 metri, balonul este trimis în forță, Moroz îl atinge și acesta lovește vinclul din dreapta al porții.

Unirea Slobozia controlează autoritar jocul și oaspeții reușesc să creeze pericol la poarta adversă doar la fazele fixe.

Așa s-a întâmplat în minutul 71, centrare de la corner, fundașul Ciprian Perju respinge cu capul până la Robert Grecu care este nemarcat la 22 metri în poziție centrală. Acesta șutează din voleu trimițând imparabil, lângă bara laterală, într-o zonă imposibil de ajuns de portarul Ionuț Gurău.

Oaspeții se aruncă în atac în căutarea golului victoriei și până la final se joacă doar la poarta gazdelor.

În minutul 75, șutează de la 18 metri George Ivan, trimis pe teren de puține minute, portarul nu ajunge la minge însă aceasta trece la o palmă de bara laterală.

Alt jucător trimis pe teren, Cosmin Turcu, intră în careu prin dribling și șutează violent spre colțul lung, portarul Astrei scoate cu greu în față.

În minutul 81, bravul Sebastian Moroz nu mai are ce face la mingea trimisă cu capul de Sebastian Ivan dar este salvat de bara transversală.

În prelungirile partidei, la un corner executat în zona punctului cu var de Constantin Toma fundașul Ionuț Dinu reia cu capul, Adrian Stoian lovește mingea cu mâna și o trimite în afara terenului.

În ciuda protestelor oaspeților, centralul nu acordă lovitură de la 11 metri pentru Unirea Slobozia ci doar lovitură de colț, rămasă fără rezultat pe tabela de marcaj.

Unirea Slobozia încheie cu remiză al cincilea meci din Liga 2 și are parte de o a doua partidă în care adversarii se bucură că i-au smuls un punct, după ce etapa trecută CSA Steaua s-a mulțumit cu un 1 – 1 obținut la Slobozia. (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!)

ASTRA Giurgiu: Moroz – Zamfir, Stoian, Vasilescu, Riza, Șerban, Grecu, Banu, Gheorghe, Zaharia, Dragu. Au mai jucat: Buliga, Brăilă, Danciu, Adeshira, Dumitrescu. Antrenor: Florin Stângă.

UNIREA Slobozia: Gurău – Ibrian, Dinu, Perju, Toma, Coadă, Cruceru, Mustacă, Greu, Bolohan, Stoica. Au mai jucat: Savu, Matei, Trașcu, Ivan, Turcu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Related posts